.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 29 Μαϊος 2013 09:06

Ρεπορτάζ - Ride It – Adventure Training Level 1 - 12 Μαϊου

 

Με μεγάλη συμμετοχή!

 


Πραγματοποιήθηκε άλλο ένα Adventure Training επιπέδου 1 από την σχολή ασφαλούς οδήγησης Ride It, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων για οδήγηση μοτοσυκλετών On/Off στο χώμα.
Το σεμινάριο έγινε στην έδρα της σχολής, στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό πάρκο Λαυρίου, στον χώρο του Πολυτεχνείου που έχει δεσμεύσει αποκλειστικά γι’ αυτό το σκοπό η σχολή.

Οι μαθητές που συμμετείχαν με κάθε είδους μοτοσυκλέτα On/Off, Honda, KTM, BMW, Yamaha, Husqvarna ανεξαρτήτως κυβισμού, μοιράστηκαν με τους εκπαιδευτές της σχολής τα μυστικά της όρθιας οδήγησης, της τοποθέτησης του σώματος, του βλέμματος και του χειρισμού της μοτοσυκλέτας γενικότερα.
Στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας τρόπος ελέγχου της μοτοσυκλέτας για εξοικονόμηση δυνάμεων, απλούστευσης χειρισμών με αποτέλεσμα οι αναβάτες να οδηγούν με άνεση και ασφάλεια.

Μετά την θεωρία, οι αναβάτες πέρασαν στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή με κώνους και μετά το μεσημεριανό διάλλειμα για φαγητό, συνέχισαν την πρακτική εξάσκηση στο βουνό. Εκεί, στην βόλτα στα βουνά της Λαυρεωτικής, οι αναβάτες έκαναν πράξη όσα έμαθαν στο πέρας της ημέρας και επέστρεψαν στον χώρο της σχολής για τις απονομές και τα δώρα που τους περίμεναν.
Το επόμενο Adventure Training της σχολής Ride It, Level 1, θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου.
Πληροφορίες – συμμετοχές:

 

www.rideit.gr

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Μαϊος 2013 10:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon