.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 08:18

Κρήτη - Τέλειωσαν οι... πινακίδες κυκλοφορίας στο μηχανολογικό Ηρακλείου

Μια απίστευτη μα άκρως ελληνική είδηση μας έρχεται από το Ηράκλειο Κρήτης, καθώς όσοι αγόρασαν πρόσφατα καινούρια μοτοσυκλέτα έμαθαν από την εκεί υπηρεσία του Μηχανολογικού πως δεν υπάρχουν... πινακίδες κυκλοφορίας!

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του cretalive.gr, εδώ και μήνες τελείωναν τα αποθέματα του υλικού με το οποίο κατασκευάζονται οι νέες πινακίδες ταξινόμησης στα δίκυκλα, με το Μηχανολογικό να έχει ενημερώσει τις σχετικές υπηρεσίες για το πρόβλημα. Να σημειώσουμε εδώ πως το πρόβλημα δεν είναι μόνο τοπικό, αλλά αφορά όλα τα Μηχανολογικά της χώρας, καθώς οι προμήθειες γίνονται κεντρικά από το διαγωνισμό που πραγματοποιεί το Υπουργείο Μεταφορών για την προμήθεια του υλικού.

Ωστόσο, η διαδικασία δεν προχώρησε και έτσι οι κατά τόπους υπηρεσίες βρέθηκαν μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο αδιέξοδο. Έτσι, καθημερινά εδώ και μια εβδομάδα εμφανίζονται στο Μηχανολογικό του Ηρακλείου ενδιαφερόμενοι που έχουν αγοράσει μοτοσυκλέτα και προσπαθούν να ταξινομήσουν τα δίκυκλα τους, με το προσωπικό να τους παραπέμπει στην Αθήνα όπου αναμένεται η... λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, πάνω από 50 είναι οι ενδιαφερόμενοι που βρίσκονται σε αναμονή για να πάρουν τις πινακίδες τους ώστε να μπορούν να κυκλοφορήσουν τις μοτοσυκλέτες τους, ενώ τη διάσταση του προβλήματος επιβεβαίωσε στο εν λόγω τοπικό μέσο και ο Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών και Μεταφορών της Περιφέρειας Κρήτης, Δημήτρης Βιδάκης που μίλησε για ένα γενικότερο πρόβλημα που αφορά ολη τη χώρα και που μέχρι να γίνει ο διαγωνισμός του Υπουργείου επιλύεται με μεταφορά πινακίδων από άλλες περιφερειακές ενότητες της χώρας που έχουν περίσσευμα, λέγοντας τα εξής: «Εμείς έχουμε αιτηθεί για τις ανάγκες της Κρήτης 3000 πινακίδες για να καλύψουμε τις ανάγκες των δικύκλων ως το τέλος του έτους και περιμένουμε». Εντωμεταξύ και σύμφωνα με περεταίρω πληροφορίες, σύντομα παρόμοιο πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν και όσοι θέλουν να ταξινομήσουν trailer καθώς και σε αυτά τελειώνουν τα αποθέματα!

Και όλα αυτά, με την αγορά της μοτοσυκλέτας να είναι σε φάση ακμής όπως έχουμε δει και εδώ.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon