.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 13:01

KTM – Pierer Mobility: Αύξηση πωλήσεων και ρεκόρ τζίρου για το 2023

Θεαματική ήταν η αύξηση πωλήσεων στην κατηγορία των ποδηλάτων με +33%! 

Εν αναμονή της δημοσίευσης αναλυτικότερων οικονομκών δεδομένων, στο τέλος του μήνα, το Pierer Mobility Group δημοσίευσε τα αποτελέσματα των πωλήσεων αλλά και του τζίρου για το 2023. Σύμφωνα με τα νούμερα, το αυστριακό γκρουπ που περιλαμβάνει τις KTM, Husqvarna, Gasgas και MV Agusta κατέγραψε αύξηση τζίρου 9%, στο επίπεδο των 2,6 δις. ευρώ περίπου. Πρόκειται για μία επίδοση-ρεκόρ για το γκρουπ.

Παράλληλα, οι πωλήσεις που κατέγραψε το γκρουπ παγκοσμίως, ανήλθαν στις 381.634, σηματοδοτώντας μια αύξηση επιπέδου 2%, ενώ και οι μάρκες ποδηλάτων του γκρουπ (FELT αλλά και τα τμήματα ποδηλάτων της Gasgas και Husqvarna), σημείωσαν επίσης αύξηση και μάλιστα θεαματική, κατά 33% στα 118.465 κομμάτια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 13:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon