.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 09:44

Νεκρός ο γνωστός μοτοσυκλετιστής Νίκος Πανάρετος σε δυστύχημα

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 73 ετών, στην Τραχειά Αργολίδος, στην ευρύτερη περιοχή της Επιδαύρου. 

Δυστυχώς, μια ακόμη απώλεια και μάλιστα ενός ιδιαίτερα γνωστού και αγαπητού προσώπου, σημάδεψε τον χώρο της ελληνικής μοτοσυκλέτας. Ο λόγος, αυτή την φορά, για τον Νίκο Πανάρετο, ηλικίας 73 ετών, ο οποίος ενεπλάκη σε δυστύχημα στην Τραχειά Αργολίδας, οδηγώντας την μοτοσυκλέτα του.

Ο άτυχος Νίκος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, ενώ τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία Αργολίδος και το Τμήμα Τροχαίας Επιδαύρου. Συγκεκριμένα, η αστυνομία ανέφερε, με δελτίο τύπου, τα εξής:

«Χθες (1.7.2023) το μεσημέρι, στην Επίδαυρο Αργολίδας, δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 67χρονος αλλοδαπός και επέβαινε 67χρονη αλλοδαπή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 73χρονου και τον τραυματισμός της 67 χρονης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου».

Ο Νίκος Πανάρετος υπήρξε παλιός αγωνιζόμενος, μια μορφή πασίγνωστη και πολύ αγαπητή στους κύκλους των μοτοσυκλετιστών. Ακόμη και με την ηλικία του να έχει ξεπεράσει τα 70 έτη, ο Νίκος δεν σταμάτησε να είναι δραστήριος με τις μοτοσυκλέτες του, παίρνοντας μάλιστα μέρος και σε track days, με την κλασική Suzuki GSX-R 750 του. Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν ήδη γεμίσει με συλλυπητήριες ευχές και post που μνημονεύουν τον Νίκο, τον αδαμάντινο χαρακτήρα του κατά κοινή ομολογία, τον πλούτο των γνώσεών του αλλά και την αστείρευτη όρεξη του για μοτοσυκλέτα.

Ευχόμαστε συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, R.I.P. Νίκο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 09:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon