.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 17:21

Ρεπορτάζ - Yamaha TMAX Days 2017

 

Γνωριμία με το TMAX και τις εκδόσεις του

 

Του Θοδωρή Ξύδη

Φωτογραφίες: Yamaha

Την μαρίνα Βουλιαγμένης επέλεξε η Yamaha για να διοργανώσει τα T MAX Days, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε δημοσιογράφους και κοινό να έρθουν σε επαφή με όλες τις εκδόσεις του δημοφιλούς maxi scooter TMAX.

To event που πραγματοποιήθηκε στις 3-4 Νοεμβρίου μας έφερε λίγο πιο κοντά στο T MAX καθώς είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να περιεργαστούμε όλες τις εκδόσεις του ιαπωνικού scooter (standard, SX και DX) αλλά και να πραγματοποιήσουμε και μια σύντομη οδηγική επαφή μαζί του στους γύρω δρόμους με όλες τις εκδόσεις.

Η υψηλότατη ποιότητα κατασκευής, η κορυφαία ποιότητα κύλισης, η άμεση επιτάχυνση και η άνεση που προσφέρει η σέλα είναι τα πρώτα πράγματα που αντιλαμβάνεται ο αναβάτης από τα πρώτα κιόλας μέτρα πάνω στο TMAX. Οι αναρτήσεις κάνουν εξαιρετική δουλειά με τις ανωμαλίες, κρατούν τους τροχούς συνεχώς σε επαφή με το οδόστρωμα και δείχνουν τον καλό τους εαυτό και στη γρήγορη οδήγηση. Η κορυφαία από πλευράς εξοπλισμού έκδοση DX είναι σίγουρα και η πιο χλιδάτη με τη ζελατίνα να ρυθμίζεται ηλεκτρικά σε ύψος, εύκολα και γρήγορα. Περισσότερα δεν θα σας πούμε καθώς θα ακολουθήσουν σύντομα και οι δοκιμές των μοντέλων που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο τρία αναλυτικά βίντεο με τα χαρακτηριστικά που κάνουν το νέο TMAX να ξεχωρίζει και διαβάστε εδώ ό,τι άλλο χρειάζεται να ξέρετε για το μεγάλο ιαπωνικό scooter.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 17:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon