.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 14:28

Ρεπορτάζ - Παρουσίαση BETA 2018

 

Welcome Party

 

 

Του Τάκη Μανιάτη

Τα νέα μοντέλα της BETA για το 2018 έφτασαν στην Ελλάδα και η ελληνική αντιπροσωπεία προχώρησε σε ένα welcome party προκειμένου να τα δουν από κοντά και οι φανατικοί της φίρμας!

Στην Κάντζα, σε γνωστό καφέ της περιοχής, η The Fuoristrada Co μαζί με το κατάστημα BETA - Chachagias Racing Team, παρουσίασαν τις νέες μοτοσυκλέτες enduro της ΒΕΤΑ για το 2018. Πιστοί στις ευκαιρίες για... φιλικές συναντήσεις, οι αντιπρόσωποι Γιώργος Ποντίκης και η αγωνιστική ομάδα του Κώστα Χαχάγια, ήταν εκεί προκειμένου να συναντήσουν τους φίλους που έχουν εδραιώσει την BETA στην Ελλάδα.

Πλήθος κόσμου οπαδών και μη της φίρμας, μιας και από μόνα τους τα συστατικά enduro και μπύρα αρκούν, συναντήθηκαν την Πέμπτη 12 Ιουλίου το βράδυ στην Κάντζα ώστε να απολαύσουν μουσική, μπύρα και φαγητό, σε λευκό και κόκκινο φόντο BETA.

Παρούσες τόσο οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες με πρώτη - πρώτη του Γιάννη Τρίγκα, RR380, όσο και τα νέα μοντέλα 2018, με το XTRAINER να κλέβει την παράσταση, δίπλα από τα δίχρονα και τετράχρονα RR.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με τους φίλους αναβάτες να ανταμώνουν ξανά σε ένα διάλλειμα από τις enduro βόλτες πριν τις πολυαναμενόμενες φθινοπωρινές βόλτες. Με κάποιους αυτούς να ονειρεύονται ήδη τον εαυτό τους σε μία από τις ολοκαίνουριες και απαστράπτουσες BETA 2018!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 14:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon