.
Κατηγορία Benelli
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 14:08

TEST - Benelli TRK 502 X 2018

Οικονομία σε μέγεθος XXL!

Του Θοδωρή Ξύδη

Φωτογραφίες: Βασίλης Κωστάκος

Το TRK 502 X αποτελεί την πιο περιπετειώδη έκδοση του TRK 502 και χάρη σε μία σειρά από αλλαγές έναντι της στάνταρ έκδοσης της adventure μοτοσυκλέτας της Benelli, παρουσιάζεται πιο έτοιμο για να κινηθεί στο χώμα, χωρίς να θυσιάζει ουσιαστικά τις χάρες του απλού στην καθημερινότητα.

benelli trk 502x test bikeit 6

Θέλω μεγάλο και οικονομικό adventure, μπορώ; Τώρα ναι!

Extra Large διαστάσεις, πολύ καλή προστασία από τον αέρα, σέλες πολυθρόνες για δύο και ανάλογοι χώροι για αποσκευές, με εμφάνιση που λίγο έως πολύ μας κάνει να ονειρευόμαστε μακρινά περιπετειώδη ταξίδια στην άλλη άκρη του κόσμου. Αυτά είναι που προσφέρουν σε γενικές γραμμές οι μεγάλες adventure των 1.000+ κ.εκ. και για αυτό το λόγο έχουν γίνει ανάρπαστες με την κατηγορία να ανθίζει διαρκώς και τις πωλήσεις να σημειώνουν συνεχή άνοδο για όλους.

benelli trk 502x test bikeit 5

Όλοι ευχαριστημένοι λοιπόν, τουλάχιστον εκείνοι που μπορούν  να δώσουν 10.000+ ευρώ για να κάνουν δική τους μια μεγάλη adventure. Τι γίνεται όμως με εκείνους που δεν έχουν να διαθέσουν τόσα χρήματα; Με αυτούς που αναζητούν χαμηλότερο κόστος στη συντήρηση και στην καθημερινή χρήση της μοτοσυκλέτας τους, χωρίς όμως θυσίες στην άνεση στο ταξίδι αλλά και στο… κυνήγι των εντυπώσεων; Μην ξεχνάμε ότι το status βρίσκεται επίσης ανάμεσα στους λόγους που η κατηγορία των μεγάλων adventure γνωρίζει διαρκή άνοδο αφού το μπούγιο και η λογική του “bigger is better” φέρει κυρίαρχη θέση στα “θέλω” των αναβατών αυτής της κατηγορίας.

Ε λοιπόν η Benelli φαίνεται πως έχει τη λύση στο “πρόσωπο” του TRK 502 Χ, του ακόμη πιο εντυπωσιακού αδελφού μοντέλου του στάνταρ TRK 502. Η προσθήκη του γράμματος  “X” στο όνομα του TRK σημαίνει με λίγα λόγια περισσότερη άνεση και ασφάλεια στις εκτός δρόμου αναζητήσεις σας. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια για την Benelli με το TRK 502 Χ να συνδυάζει με επιτυχία το χαμηλό κόστος απόκτησης και χρήσης με σχεδίαση και διαστάσεις που κλέβουν την παράσταση.

Διαφορές μεταξύ των δύο εκδόσεων

Σε σχέση με το στάνταρ TRK 502, η σέλα του “X” είναι ψηλότερη κατά 25 χλστ., το βάρος είναι αυξημένο κατά τρία κιλά, οι τροχοί είναι ακτινωτοί, έναντι χυτών αλουμινένιων, και ο εμπρός αφήνει τις 17 ίντσες για τις 19, για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στο χώμα.

Παράλληλα το τελικό είναι διαφορετικό από του στάνταρ μοντέλου και στέκεται περήφανο και μεγάλο στην δεξιά μεριά της μοτοσυκλέτας, έναντι της τοποθέτησης κάτω από το μοτέρ του απλού TRK. Το πίσω αμορτισέρ είναι επίσης πλήρως ρυθμιζόμενο και όχι μόνο ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου. Αυτές οι αλλαγές, μαζί με εκείνες που φέρνει στην γεωμετρία της μοτοσυκλέτας ο μεγαλύτερος εμπρός τροχός είναι και οι διαφορές μεταξύ των δύο TRK 502.

Φιλαράκο χιλιάρι είναι αυτό;

Μια ερώτηση που την άκουσα σε διάφορες εκδοχές (όσον αφορά στον κυβισμό) αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των εφτά ημερών που είχα στα χέρια μου το TRK 502 X και αντικατοπτρίζει απόλυτα την επιτυχημένη… σύγχυση που δημιουργεί η μοτοσυκλέτα της Benelli στον παρατηρητή που δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες. Ρίξτε και εσείς μια ματιά στις φωτογραφίες ή ακόμη καλύτερα επισκεφτείτε την αντιπροσωπεία της Benelli για να δείτε από κοντά το TRK 502 και θα δώσετε και εσείς τα εύσημα στους σχεδιαστές που πέτυχαν απόλυτα τον στόχο τους. Είναι μεγάλο και φαίνεται το Benelli και δεν θα νιώσει ποτέ άβολα (ούτε και ο ιδιοκτήτης του φυσικά) ό,τι και αν παρκάρει δίπλα του, ό,τι και αν βρεθεί κοντά του στο φανάρι. Τα κάγκελα αλλά και η σχάρα, που περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό, προσθέτουν έξτρα πόντους στην μάχη των εντυπώσεων και δεν αφήνουν καμία υπόνοια για τα μόλις 500 κ.εκ. του εν σειρά δικύλινδρου κινητήρα που προκαλούν πάντα έκπληξη στο άκουσμά τους.

benelli trk 502x test bikeit 5

Πέρα από τις μεγάλες διαστάσεις, στην “σύγχυση” συνεισφέρει φυσικά και η μοντέρνα σχεδίαση του TRK, στα πρότυπα των adventure της μεγάλης κατηγορίας. Φαρδύ ρεζερβουάρ, ψηλό fat bar τιμόνι, μακρύ ψηλό φτερό που προκαλεί τα βλέμματα, πραγματικά ψηλή στάνταρ ζελατίνα με έξτρα εκτροπείς αέρα χαμηλά στις άκρες, ανεστραμμένο πιρούνι με διάμετρο στο άνω άκρο οποιασδήποτε κατηγορίας. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που σε κάνουν να γυρίζεις και να κοιτάξεις το TRK 502 Χ, με το βλέμμα να πέφτει αμέσως μετά στην καλή ποιότητα των πλαστικών και της βαφής τους.

Γενικά η ποιότητα κατασκευής της μοτοσυκλέτας της Benelli βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα για την τιμή της με χώρο για βελτίωση στις λεπτομέρειες, όπως είναι οι κάποιες από τις κολλήσεις του πλαισίου και του ψαλιδιού, τα χωρίς βερνίκι αυτοκόλλητα του ρεζερβουάρ, τα εκτεθειμένα καλώδια των πίσω φλας που έχουν μεταφερθεί από την κανονική τους θέση στην μεταλλική σχάρα και η ζελατίνα που δεν είναι απόλυτα διαυγής, όχι όμως σε σημείο που να ενοχλεί. Τα σκέφτεσαι όλα αυτά και καταλήγεις ότι δεν ταιριάζουν σε μια μεγάλη και ακριβή adventure. Αμέσως μετά όμως συνειδητοποιείς ότι η μοτοσυκλέτα της Benelli δεν είναι ούτε ακριβή αλλά ούτε και μεγάλη σε κυβισμό και τότε ανεβαίνει ακόμη περισσότερο στην εκτίμηση σου αφού σε σχέση με τα μικρού-μεσαίου κυβισμού adventure στέκεται απολύτως στο ύψος των περιστάσεων.

Ανέσεις XXL

Οι μεγάλες διαστάσεις του TRK 502 έχουν άμεσο αντίκτυπο και στην προσφερόμενη ευρυχωρία της μοτοσυκλέτας που θα φιλοξενήσει με άνεση δύο μεγαλόσωμους αναβάτες. Η σέλα είναι μεγάλη και αναπαυτική και για τους δύο με το πλούσιο αφρώδες και τη σωστή επένδυση της σέλας να τους κρατά ξεκούραστους για μεγάλα διαστήματα στο ταξίδι. Για την καθημερινότητα φυσικά ούτε λόγος για κούραση. Ο αναβάτης έχει μπροστά του ένα ψηλά τοποθετημένο τιμόνι, σχετικά στενό για τις τάσεις που επικρατούν στα adventure. Είναι κάτι που συνηθίζεται γρήγορα και εκτιμάται δεόντως στο μποτιλιάρισμα, χωρίς να επηρεάζει ουσιαστικά την ταχύτητα με την οποία μπορεί κάποιος να εκτελέσει ελιγμούς ή να αλλάξει κατεύθυνση. Αυτό το κάνουν τα στάνταρ προστατευτικά κάγκελα που ενώ προστατεύουν αποτελεσματικότατα από μικροπτώσεις, καλό θα ήταν να τα αφαιρέσετε εντός αστικού περιβάλλοντος κυρίως για λόγους ψυχολογικούς.

benelli trk 502x test bikeit 15

Η σέλα είναι μεγάλη και ψηλή στα 840 χλστ. αλλά τα πόδια πέφτουν καρφί κάτω, χωρίς να ανοίγουν πολύ μεταξύ τους. Σε αυτό το σημείο το TRΚ είναι πολύ προσεγμένο και πολύ πιο στενό από όσο φαντάζεστε. Ακόμη και αν είστε κάτω από 1,80 μ. δεν θα νιώσετε ανασφάλεια στη σέλα αυτού ούτε σε επιτόπιους ελιγμούς με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

benelli trk 502x test bikeit 13

Μπροστά του ο αναβάτης έχει έναν πίνακα οργάνων με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, μεταξύ των οποίων δείκτη βενζίνης και θερμοκρασίας, δύο μερικούς χιλιομετρητές και ένδειξη επιλεγμένης ταχύτητας στο κιβώτιο. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται και παροχή ρεύματος τοποθετημένη στο φέρινγκ, τα προστατευτικά κάγκελα, η βάση για το Tοp Case, οι προστατευτικές χούφτες και το κεντρικό σταντ. Σιγά-σιγά καταλαβαίνεις ότι το Benelli δεν είναι και τόσο φτωχά εξοπλισμένο, για μεγάλο adventure, παρά τον σχετικά “φτωχό” του πίνακα. Μα είπαμε δεν είναι μεγάλο (!) και σε σχέση με τις adventure των 300-500 παρουσιάζεται ανώτερο συνολικά σε αυτό τον τομέα.

Οικονομικός και φιλότιμος

Κακά τα ψέματα, για να διαβάζετε αυτές τις γραμμές ψήνεστε εδώ και καιρό για μια μεγάλη σε διαστάσεις adventure, και είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε τις επιδόσεις που προσφέρουν οι μεγάλοι κινητήρες τους προς όφελος της οικονομίας σε χρήση και συντήρηση. Ο εν σειρά δικύλινδρος κινητήρας της Benelli εκπληρώνει αυτόν ακριβώς τον σκοπό κάνοντας μάλιστα πολύ καλή δουλειά στο να κινεί με ικανοποιητικό ρυθμό το TRK, την στιγμή που ακούγεται σημαντικά πιο μεγάλος από τον κυβισμό του. Για αυτό ευθύνεται ο μπάσος ήχος που απελευθερώνει το ανάλογων διαστάσεων τελικό.

benelli trk 502x test bikeit 5

Το μοτέρ είναι καθόλα σύγχρονης σχεδίασης με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και τέσσερις βαλβίδες σε κάθε κύλινδρο και για την τροφοδοσία του φέρει σώμα ψεκασμού 37 χλστ.  Οι 40 ίπποι που φτάνουν στον πίσω τροχό, σύμφωνα με το δυναμόμετρο της Powerhouse είναι δύο λιγότεροι σε σχέση με την έκδοση με τους χυτούς τροχούς. Αυτή η απώλεια ωστόσο δεν γίνεται αντιληπτή στο δρόμο όπου το μοτέρ δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να κινήσει το μεγάλος βάρος του TRK 502 που ανέρχεται στα 213 στεγνά κιλά. Η απόδοσή του είναι απόλυτα γραμμική, η ελαστικότητα είναι επίσης ιδιαίτερα καλή, ενώ σχετικά καλή είναι και η μέση κατανάλωση που αγγίζει τα 5,7 λίτρα στα 100 χλμ.

Χτισμένο σε γερές βάσεις

benelli trk 502x test bikeit 2

Αναμφίβολα η αρχιτεκτονική του πλαισίου, αλλά και οι προδιαγραφές των αναρτήσεων και των φρένων συνεισφέρουν τα μέγιστα στην ευκολία που το TRK 502 Χ μαγνητίζει τα βλέμματα. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα, ενώ σε παρόμοια φιλοσοφία κινείται και το ασύμμετρα σχεδιασμένο ψαλίδι που έχει κατασκευαστεί επίσης από ατσάλι. Το ανεστραμμένο πιρούνι είναι επίσης “όλα τα λεφτά”, με διάμετρο καλαμιών στα 50 χλστ., αν και δεν φέρει ρυθμίσεις.

benelli trk 502x test bikeit 3

Πλήρως ρυθμιζόμενο ωστόσο είναι το αμορτισέρ, το οποίο σε συνδυασμό με το πιρούνι προσδίδει στην μοτοσυκλέτα της Benelli ποιότητα κύλισης που θυμίζει όντως μεγάλη σε κυβισμό adventure με τη λειτουργία των αναρτήσρων να βρίσκεται στην κορυφή των adventure 300-500 κ.εκ. Δεν θα μας κάνει καμία απολύτως εντύπωση αν στο μέλλον δούμε το TRK με μεγαλύτερο και ισχυρότερο μοτέρ καθώς τα περιφερειακά μπορούν να διαχειριστούν με άνεση σημαντικά μεγαλύτερη ισχύ και ροπή, όπως άλλωστε και το στιβαρό πλαίσιο και ψαλίδι. Από την άλλη η Benelli τοποθέτησε ακτινικά διπίστονες δαγκάνες στην θέση των τετραπίστονων με στόχο την βελτίωση της αίσθησης κατά την κίνηση στο χώμα, με το ABS της Bosch  να απενεργοποιείται για αυτό το σκοπό -όπως και στο απλό. Οι δίσκοι διαμέτρου 320 χλστ. παρέμειναν ως είχαν και συνδυαστικά με τις δαγκάνες προσφέρουν ικανοποιητική δύναμη στο φρενάρισμα, που έρχεται προοδευτικά, χωρίς ωστόσο την απαραίτητη αίσθηση στη μανέτα.

Παντού με άνεση και ηρεμία

Μεγάλο και αγέρωχο είναι το TRK 502 X, ωστόσο στην καθημερινή κίνηση στην πόλη, δημιουργεί εντυπώσεις ανάλογες του μικρού κυβισμού του. Ο πολύ καλός μοχλός που δίνει το τιμόνι αλλά και το πολύ καλό ζύγισμα της μοτοσυκλέτας λύνουν τα χέρια του αναβάτη στους ελιγμούς με πολύ λίγα χιλιόμετρα στο κοντέρ. Την ίδια στιγμή οι αναρτήσεις δεν δυσκολεύονται καθόλου με την απορρόφηση των ανωμαλιών, χωρίς να χαρακτηρίζονται πολύ μαλακές. Οι μηχανικοί της Benelli έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με το set up του πιρουνιού αλλά και του αμορτισέρ που κρατάνε με ευκολία τους τροχούς σε επαφή με την άσφαλτο προσφέροντας παράλληλα ποιότητα κύλισης που βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα. Ο ιδιαίτερα φιλικός σε απόδοση κινητήρας φέρει έναν σχετικά μαλακό στη χρήση συμπλέκτη, ενώ το κιβώτιο παρουσιάζεται πολύ θετικό στις αλλαγές  και δεν θα προβληματίσει ποτέ με τη χρήση του. Το μόνο παράπονο μας σε αυτό το σημείο αφορά τους παραγόμενους κραδασμούς που κάνουν λίγο πιο έντονα την εμφάνισή τους από τις μεσαίες στροφές λειτουργίας και μετά σε μαρσπιέ και τιμόνι. Είναι σχεδόν πάντα εκεί – εκτός από τις χαμηλές στροφές λειτουργίας, ωστόσο δεν θα σας ενοχλήσουν ποτέ πραγματικά, εκτός και αν ταξιδεύετε όλη μέρα κοντά στην τελική των 180 χλμ./ώρα που επιτυγχάνει η μοτοσυκλέτα  της Benelli. Ούτως ή άλλως το TRK 502 δεν φτιάχτηκε για αυτή τη δουλειά.

benelli trk 502x test bikeit 10

Οι ταχύτητες της τάξης των 120-140 χλμ./ώρα είναι εκεί που το TRK 502 X αισθάνεται πραγματικά άνετα και αυτή την άνεση την μεταφέρει αυτούσια και στον αναβάτη του. Με αυτές τις ταχύτητες μπορείτε να ταξιδεύετε όλη μέρα και να σταματάτε μόνο για ανεφοδιασμό, με τη ζελατίνα να προστατεύει πολύ καλά τον κορμό και το κράνος και την σέλα να μην αφήνει περιθώρια για παράπονα.

Και όταν οι ευθείες τελειώσουν και αρχίσουν οι στροφές το TRK θα σταθεί ξανά στο ύψος των περιστάσεων. Οι αναρτήσεις ελέγχουν με άνεση το μεγάλο βάρος της μοτοσυκλέτας και το στιβαρό πλαίσιο θα επιτρέψει στον αναβάτη να κινηθεί με ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό, αντιστρόφως ανάλογο του κυβισμού του μοτέρ. Η αίσθηση από το πιρούνι βρίσκεται σε μέτρια επίπεδα αλλά αυτό δεν θα σας εμποδίσει από το να καλύψετε γρήγορα αποστάσεις και από τον επαρχιακό. Αν είστε φορτωμένοι και δικάβαλοι θα χρειαστεί βέβαια να προγραμματίζετε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τις προσπεράσεις σας, αφού σε αυτή την περίπτωση ο κινητήρας δείχνει τον μικρό κυβισμό του.

benelli trk 502x test bikeit 15

Από την άλλη, στο χώμα, όπου η ισχύς δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο, το TRK 502 Χ θα επιτελέσει τέλεια τον ρόλο του εκδρομικού “εργαλείου”. Το καλό ζύγισμα φαίνεται και εδώ και η μετακόμιση της εξάτμισης στο πλάι δίνει ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια απόστασης από το έδαφος. Οι βατοί χωματόδρομοι είναι βούτυρο στο ψωμί της μοτοσυκλέτας της Benelli που δεν θα δυσκολευτεί ούτε σε πιο κακοτράχαλο τερέν. Εδώ η ήπια απόδοση του μοτέρ είναι πραγματικός σύμμαχος, όπως και δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης του ABS που δεν αρέσκεται καθόλου στο χώμα, τη στιγμή που λειτουργεί απροβλημάτιστα στην άσφαλτο. Παράλληλα οι διπίστονες δαγκάνες δίνουν σημαντικά καλύτερη αίσθηση στο χώμα και αυτός είναι προφανώς ο λόγος που επιλέχθηκαν έναντι των τετραπίστονων.

Ένα μεγάλο adventure για όλους

benelli trk 502x test bikeit 13

Με εμφάνιση και διαστάσεις που παραπέμπουν άμεσα σε μεγάλη adventure, αλλά με ιδιαίτερα προσιτή τιμή απόκτησης και μικρό σε κυβισμό μοτέρ, το Benelli TRK 502 X αποτελεί την ιδανική λύση για όλους εκείνους που ψάχνουν μια μεγάλη σε μέγεθος adventure μοτοσυκλέτα για καθημερινή χρήση, αλλά με κόστος χρήσης και απόκτησης που ανήκει σε σαφώς μικρότερο μοντέλο. Με όπλα την εντυπωσιακή σχεδίαση, τους άπλετους χώρους για δύο άτομα και αποσκευές, τις ποιοτικές σε λειτουργία αναρτήσεις και το καλό επίπεδο εξοπλισμού για τα χρήματα που καλείται να καταβάλλει κανείς, η πρόταση της Benelli μπορεί κάλλιστα να γίνει η μοτοσυκλέτα όλα-σε-ένα που ψάχνει ο συνειδητοποιημένος αναβάτης. Αν οι επιδόσεις βρίσκονται για εσάς πραγματικά σε δεύτερη μοίρα, τότε το TRK 502 X, με τιμή που ανέρχεται στα 6.800 ευρώ, σας κλείνει πονηρά το μάτι.

Φωτογραφίες Κίνησης

Φωτογραφίες Λεπτομερειών

Φωτογραφίες Στατικές

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Benelli
Μοντέλο TRK 502 X
Αντιπρόσωπος MOTOWAY ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε
Τιμή 6.800 ευρώ
Εγγύηση 2 χρόνια
   
Κινητήρας  
Τύπος 4Τ, 2Κ, Υ/Ψ, DOHC, 4β/Κ
Κυβισμός (cc) 500
Διάμετρος x Διαδρομή (mm x mm) 69x66,8
Συμπίεση (:1)  11,5
Τροφοδοσία  Ηλεκτρονικός ψεκασμός
Σύστημα εξαγωγής  2 σε  1
Λίπανση  υγρό κάρτερ αντλία λαδιού
Εκκίνηση  Μίζα
Συμπλέκτης  Υγρός πολύδισκος μηχανικός
Μετάδοση 6 σχέσεων με αλυσίδα
   
Πλαίσιο  
Τύπος   Ατσάλινο χωροδικτύωμα 
Κάστερ (°)  Δ.Α.
Ίχνος (mm) Δ.Α.
Μεταξόνιο (mm) 1.525
Ύψος σέλας (mm) 840
Μήκος (mm) 2.200
Πλάτος (mm) 915
Ύψος (mm) 1.490
Απόσταση εδάφους (mm) 220
Βάρος (κενό, kg)   213
Ρεζερβουάρ/ Ρεζέρβα (lt)  20λτ./3
Χωρητικότητα λαδιού (lt) Δ.Α.
   
Αναρτήσεις  
Μπροστά Ανεστραμμένο πιρούνι  με διάμετρο καλαμιών 50mm, διαδρομή  τροχού 145mm. Ρυθμίσεις: Προφόρτιση ελατηρίων, απόσβεση επαναφοράς, απόσβεση συμπίεσης
Πίσω  Αμορτισέρ με μοχλικό, διαδρομή πιστονιού 50mm. Ρυθμίσεις: Προφόρτιση ελατηρίου, απόσβεση συμπίεσης, απόσβεση επαναφοράς
   
Ελαστικά  
Μπροστά 110/80-ZR19''
Πίσω  150/70-ZR17''
   
Φρένα  
Μπροστά Δύο δίσκοι διαμέτρου 320mm με δαγκάνες 2 εμβόλων ακτινικής τοποθέτησης
Φρένα Δίσκος διαμέτρου 260mm με δαγκάνα ενός εμβόλου
   
Εξοπλισμός  
  ταχύμετρο, στροφόμετρο, ολικός και δύο μερικοί χιλιομετρητές, ένδειξη θερμοκρασίας, καυσίμου, ψεκασμού, ώρας, φώτων, φλας, λαδιών, ψεκασμού, ABS
   
Επιδόσεις  
Ισχύς εργοστασίου (hp/rpm)  47,6/8.500
Ροπή εργοστασίου (kgm/rpm)  4,6/5.000

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 15:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « TEST - Benelli TRK 502 2017 TEST – Benelli TRK 251 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon