.
Κατηγορία SWM
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 11:21

SWM – Eπίσημη παρουσίαση του Outlaw

Scrambler έκδοση, βασισμένη στο Gran Milano

Στις αρχές του έτους, η SWM είχε παρουσιάσει δύο concept μοτοσυκλέτες στην έκθεση μοτοσυκλέτας της Βερόνα. Τα Outlaw και Ace of Spades, είχαν “χτιστεί” πάνω στο πλαίσιο και στον κινητήρα του café racer, Gran Milano, αποτελώντας δύο ξεχωριστές προτάσεις.

outlaw lato sinistro

Η ιταλική εταιρεία είχε αναφέρει τότε, ότι ένα εξ αυτών των μοντέλων, χωρίς να αποκαλύψει πιο, θα μπει στην παραγωγή τον Μάρτιο του 2018.  Μπορεί χρονικά να ξέφυγαν κάπως τα πράγματα, ωστόσο η SWM κράτησε την υπόσχεση της και είναι τελικά το Outlaw που ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγες ημέρες, ως μοντέλο παραγωγής.

Manubrio Outlaw

Πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα με σαφή Scrambler χαρακτηριστικά, τα οποία τονίζονται κυρίως από τα διπλά τελικά της εξάτμισης που βγαίνουν ψηλά, στην δεξιά πλευρά της μοτοσυκλέτας αλλά και από Scorpion Rally STR ελαστικά της Pirelli, με το έντονο “τακούνι”.

swm gran milano outlaw 440 2019 02

To ανεστραμμένο πιρούνι έχει διάμετρο 43 χλστ. και είναι πλήρως ρυθμιζόμενο, ενώ την ανάρτηση στο πίσω μέρος αναλαμβάνουν δύο μονά αμορτισέρ. Εντυπωσιακός είναι επίσης ο μονός “wave” δίσκος διαμέτρου 320 χλστ. μπροστά, ο οποίος συνεργάζεται με τετραπίστονη ακτινική δαγκάνα της brembo και ελέγχεται από ABS.

Το βάρος της μοτοσυκλέτας είναι στα 145 κιλά (ξηρό), ενώ το ύψος της σέλας βρίσκεται στα 805 χλστ. από το έδαφος. Ο κινητήρας, είναι ο μονοκύλινδρος αερόψυκτος των 445 κ.εκ., που κινεί όλη την σειρά των νεορετρό μοντέλων της εταιρείας, με την ονομαστική του απόδοση να είναι 30 ίπποι.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 11:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « SWM Outlaw & Ace of Spades Δύο νέα 125 από την SWM για το 2019 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon