.
Κατηγορία Zontes
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 16:00

Zontes 501G – Περισσότερα στοιχεία εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων

Το Adventure Scooter της Zontes ετοιμάζεται για την στιγμή της πλήρους αποκάλυψης του.

H νέα σειρά 501 της Zontes ανακοινώθηκε στα πλαίσια της EICMA 2023 και, με βάση όσα ξέρουμε μέχρι τώρα, θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 4 scooters, αλλά δεν είναι μυστικό ότι το μοντέλο που πρόσεξαν οι περισσότεροι, είναι το 501G. Πρόκειται για το «Adventure» από τα νέα μοντέλα, εν μέσω της πρωτοφανούς έκρηξης δημοφιλίας αυτής της σχεδιαστικής γλώσσας.

Πριν λίγο καιρό, σας είχαμε γράψει κάποιες πληροφορίες για το 501G, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειρά, τώρα όμως υπάρχουν περισσότερα δεδομένα στη δημοσιότητα. Πέρα από την επιβεβαίωση για τα τεχνικά στοιχεία του κινητήρα, αλλά και περί της ύπαρξης ρυθμιζόμενων αναρτήσεων εμπρός και πίσω, γίνεται αναφορά σε ύπαρξη συστήματος συνδεσιμότητας με κινητό τηλέφωνο, πλοήγησης, αλλά και υποστήριξης εμπρόσθιας κάμερας καταγραφής -κάτι που έχουμε ξαναδεί και στο Voge SR4. Οι διακόπτες στο τιμόνι θα είναιν φωτιζόμενοι, ενώ η ζελατίνα του μοντέλου, ρυθμιζόμενη μηχανικά.

Στα ηλεκτρονικά, θα υπάρχει και Traction Control, φυσικά και ABS στα φρένα εμπρός και πίσω. Ο φωτισμός του Zontes 501G θα είναι πλήρως LED, ενώ το μοντέλο θα χρησιμοποιεί και ηλεκτρομαγνητικό άνοιγμα σέλας. Αν και δεν αναφέρεται ακόμα με σαφήνεια, περιμένουμε ότι το μοντέλο θα έχει και keyless σύστημα εκκίνησης. Μετά από επικοινωνία μας με την ελληνική αντιπροσωπεία της Zontes, είμαστε εν αναμονή για επίσημες πληροφορίες, πιθανόν με κάποιο αναλυτικό δελτίο τύπου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 16:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon