.
Κατηγορία SYM
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 12:26

EICMA 2023 – SYM ADX 300 και ADX 400TG 2024

To περιπετειώδες στοιχέιο συνεχίζει να εκφράζεται στα scooters, με την SYM να παρουσιάζει και ακόμα δύο μοντέλα.

Στα πλαίσια της EICMA, η SYM παρουσίασε μία ευρεία γκάμα μοντέλων, μεταξύ των οποίων τα ADX 300 και ADXTG 400, με το απαραίτητο για την εποχή στοιχείο της «περιπέτειας» να τα χαρακτηρίζει. Το ADXTG 400 μάλιστα κάνει την ειδοποιό διαφορά, σε σχέση με ένα μέσο scooter, με τον κινητήρα στο κέντρο του οχήματος και τελική μετάδοση με αλυσίδα, προφανώς υπέρ της οδηγικής συμπεριφοράς και της κατανομής βάρους. Προφανής είναι και η εκτός δρόμου κατεύθυνση, με «ψηλές» αναρτήσεις, πίσω Monoshock με μοχλικό και αλουμινένιο ψαλίδι, χούφτες στο τιμόνι, προστατευτικά αλυσίδας κ.ά.  

Στον εξοπλισμό του μοντέλου θα περιλαμβάνονται επίσης, Traction Control, αλλά και ένα νέο ειδικό σύστημα ABS, που αναπτύχιθηκε από την SYM σε συνεργασία με την Bosch και θα είναι σε θέση, να υποστηρίζει και εκτός δρόμου οδήγηση. Ακόμα, θα περιλαμβάνεται παροχή ρεύματος USB για τον αναβάτη,  ενώ για περισσότερες λεπτομέρειες εξοπλισμού και επιδόσεων, μάλλον πρέπει να περιμένουμε ακόμα.

Το νέο SYM ADX300, από την άλλη, είναι ένα πιο «συμβατικό» scooter, σαν ο μεγάλος αδερφός του ADX125 μπορούμε να πούμε, το οποίο ακολουθεί την GT μορφολογία, αλλά με Off-Road πινελιές. Αναλυτικότερα στοιχεία, μάλλον πρέπει να τα περιμένουμε, καθώς αναμένεται ότι όλα τα μοντέλα θα φτάσουν και στην χώρα μας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 12:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon