.
Κατηγορία Suzuki
Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 12:11

Suzuki V-Strom 1000 Desert Edition 2015

Νέα έκδοση Adventure

 

Για το 2015, το V-Strom 1000 της Suzuki αποκτά νέα έκδοση που ονομάζεται Desert Edition και διαφέρει οπτικά σε χρωματισμό και εξοπλισμό από το απλό μοντέλο.

Το νέο μοντέλο είναι βαμμένο σε χακί χρωματισμό με δύο χρώματα στην σέλα, ενώ περιλαμβάνει ως standard τις πλαϊνές αλουμινένιες βαλίτσες, το κεντρικό stand, τις προστατευτικές χούφτες τιμονιού, τα θερμαινόμενα grip, προστατευτικές μπάρες κινητήρα, και προβολείς LED.
Επιπρόσθετα, η Suzuki προσφέρει και σύστημα πλοήγησης της Garmin, το Nuvi 590 με έξτρα χρέωση. Η τιμή του νέου V-Strom 1000 Desert Edition θα βρίσκεται 750euro παραπάνω από το απλό μοντέλο που παραμένει ως έχει για το 2015.

Άλλες διαφορές σε κινητήρα ή αναρτήσεις, δεν υπάρχουν.

Το μοντέλο αυτό αλλά και οι πληροφορίες που δημοσιεύουμε αφορούν αποκλειστικά την αμερικανική αγορά. 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 13:01

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Suzuki GSX-R 1000 ABS 2015 Νέο Suzuki GSXR 1000 για το 2016! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon