.
Κατηγορία Royal Enfield
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 10:35

Royal Enfield – Θα έρθουν κι άλλα μοντέλα με τον νέο κινητήρα 450 κυβικών

Μετά από το ολοκαίνουργιο Himalayam 450, η μάρκα λέει ότι «θα ήταν χαζό» να μην σκεφτεί και άλλα μοντέλα που θα χρησιμοποιούν την ολοκαίνουργια μονάδα ισχύος.

Στα πλαίσια της EICMA 2023, η Royal Enfield παρουσίασε επίσημα, την ολοκαίνουργια Himalayan 450, η οποία πέρα από την συνολική ανανέωση της, φέρει και έναν κινητήρα σχεδιασμένο από το μηδέν. Ο νέος, μονοκύλινδρος 450άρης έχει υγρόψυξη για πρώτη φορά στην ιστορία της μάρκας, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του Mark Wells, της R.E., πιθανότατα θα εξοπλίσει και άλλα, νέα μοντέλα.

Ο Wells δήλωσε συγκεκριμένα: «Θα ήταν ανόητο εκ μέρους μας να μην σκεφτούμε που αλλού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον κινητήρα αυτόν. Είναι ένας φανταστικός κινητήρας, πραγματικά.». Παράλληλα, δεν έχασε ευκαιρία να κάνει ενα σχόλιο για το Himalayan 450: «Ήμασταν έτοιμοι από πέρσι. (...) Αλλά υπήρχαν κάποια πράγματα που θέλαμε να μικρορυθμίσουμε, οπότε αναβάλαμε την παρουσίαση, είπαμε ότι έπρεπε να το κάνουμε σωστά. Με το προηγούμενο μοντέλο είχαμε κάποια προβλήματα από νωρίς και ήμασταν σίγουροι ότι δεν θέλαμε να επαναληφθούν, οπότε αφιερώσαμε πάρα πολύ χρόνο και δοκιμές στο νέο μοντέλο».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 10:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon