.
Κατηγορία MV Agusta
Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 14:42

MV Agusta Brutale 800 Dragster 2015

 

Brutale και Dragster!

 

Η νέα έκδοση του Brutale της MV Agusta ονομάζεται Dragster και ήδη εμφανίστηκε επίσημα, αν και η κανονική παρουσίασή του αναμένεται για το σαλόνι EICMA στο Μιλάνο σε λίγες μέρες.
Η νέα μοτοσυκλέτα που είναι βασισμένη στο Brutale 800 έχει πιο επιθετική σχεδίαση, είναι πιο χαμηλή και διαθέτει τροχούς Kineo στην έκδοση RR, διαφορετικούς χρωματισμούς, αλλά και μηχανισμό εκκίνησης launch control.
Πρόκειται για μία ακόμη πανέμορφη και ποιοτική μοτοσυκλέτα από την MV Agusta η οποία με τον τρικύλινδρο κινητήρα των 800 κυβικών εκατοστών και απόδοσης 125 ίππων, αναμένεται να είναι αρκετά διασκεδαστική. Με το βάρος της να βρίσκεται στα 167 κιλά χωρίς υγρά, η σχέση βάρους απόδοσης βρίσκεται στο 1.34 κιλό ανά ίππο και ο χαρακτήρας Dragster, πιθανότατα θα εμφανίζεται συχνά κατά την οδήγηση.
Θα διαθέτει το ηλεκτρονικό σύστημα MVICS - Motor&Vehicle Integrated Control, το οποίο αναλαμβάνει τον έλεγχο του κινητήρα, του συστήματος ψεκασμού της Mikuni, το γκάζι Ride by Wire, και επιτρέπει στον αναβάτη να ελέγχει την απόδοση μέσω τεσσάρων διαφορετικών ρυθμίσεων. Οι τρεις είναι προεγκατεστημένες και ονομάζονται Sport, Normal, Rain, ενώ η τέταρτη παραμένει στην διάθεση του αναβάτη ώστε να ρυθμίσει ανάλογα την περιοχή στροφών που θα επεμβαίνει ο κόφτης, την απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού, την ευαισθησία του γκαζιού, την διάθεση της ροπής, το φρένο του κινητήρα. Επίσης, ένα σύστημα Traction Control θα ρυθμίζει σε οκτώ θέσεις την πρόσφυση, ενώ θα απενεργοποιείται αν το θελήσει ο αναβάτης.


Οι αναρτήσεις που χρησιμοποιεί έρχονται από την Marzocchi στο μπροστινό μέρος με ανεστραμμένο σύστημα διαμέτρου 43mm και αμορτισέρ της Sachs, πλήρως ρυθμιζόμενα, με διαδρομές 125 χιλιοστά. Τα φρένα είναι της Brembo με δίσκους 320mm – 220mm, με δαγκάνες τεσσάρων και δύο εμβόλων αντίστοιχα.
Η νέα Brutale Dragster παράγεται σε λευκό και ασημί ματ χρωματισμό.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 15:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MV Agusta Turismo Leggero 2015 MV Agusta Brutale 800 Dragster RR 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon