.
Κατηγορία MV Agusta
Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 10:14

MV Agusta Turismo Leggero 2015

 

Ετοιμάζει νέο μοντέλο

 

Η MV Agusta ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα τελείως νέο μοντέλο στην έκθεση INTERMOT την ερχόμενη εβδομάδα, στην Γερμανία. Στο site της δημοσίευσε μία φωτογραφία που σαν teaser μας βάζει ιδέες για το τι μοτοσυκλέτα θα είναι αυτή. Το όνομα της φωτογραφίας άλλωστε είναι "worth_waiting.jpg" – "αξίζει να περιμένετε".

Το μόνο που φαίνεται από την νέα φωτογραφία είναι ο πίσω τροχός που είναι ακτινωτός με τις ακτίνες να πιάνουν στο κέντρο, και με tubeless ελαστικό – Pirelli Diablo Rosso.
Το ψαλίδι είναι μονόμπρατσο και το μόνο που αφήνει να φανεί στην φωτογραφία είναι οι τρεις σωλήνες των εξατμίσεων προδίδοντας τον κινητήρα.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα περιμέναμε να δούμε μία νέα Adventure tourer μοτοσυκλέτα που έχει και ζήτηση στην αγορά, ή μία café racer, που πάλι η κατηγορία δείχνει σημάδια ανόδου. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε.

Όμως, την τελευταία χρονιά η MV Agusta έχει κατοχυρώσει ένα μόνο όνομα: Turismo Leggero. Έτσι, περιμένουμε να δούμε μία νέα τουριστική μοτοσυκλέτα που θα σταθεί δίπλα στην Turismo Veloce και ίσως είναι πιο φινετσάτη, πιο πλούσια σε εξοπλισμό, ή ακόμη και μία street touring με τον γνωστό τρικύλινρο κινητήρα των 800 κυβικών εκατοστών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 12:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MV Agusta F3 800 AGO – 2014 MV Agusta Brutale 800 Dragster 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon