.
Κατηγορία Loncin
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 13:07

Νέο Loncin HR7 2018

 

500άρι δυναμικής σχεδίασης naked

 

Τον Ιούλιο, είχαμε γράψει σχετικά με τα τρία μοντέλα 500 κυβικών που ετοίμαζε η Loncin και τώρα ένα από αυτά, παρουσιάστηκε στην έκθεση CIPA. To ΗR7 όπως είναι το όνομα του, είναι ένα naked μοντέλο με αρκούντως δυναμική και σύγχρονη εμφάνιση, που φέρει δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 471 κ.εκ. κατασκευής Loncin.

H ανακοινώσιμη ισχύς είναι 47 ίπποι στις 8.500 σ.α.λ. και 4,4 kg-m ροπής στις 7.000, πράγμα που σημαίνει ότι το HR7 επιτρέπεται να οδηγηθεί από κατόχους άδειας οδήγησης κατηγορίας A2. Το περίεργο είναι ότι ο κυβισμός και οι τιμές απόδοσης θυμίζουν πολύ έντονα το μοτέρ της Honda που χρησιμοποιείται στην σειρά των CB, ενώ και ο κινητήρας αυτό κάθε αυτός, μοιάζει πολύ σε εξωτερική εμφάνιση. 

Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως κάποια συνεργασία μεταξύ της Loncin και της Honda.

Συνεχίζοντας, το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό και το ψαλίδι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ενώ στο μπροστινό μέρος έχει τοποθετηθεί  USD πιρούνι και δύο wave τύπου δισκόφρενα. Τα κιλά του HR7 ανέρχονται στα 195, μια τιμή που πάλι μυστηριωδώς, είναι πάλι πολύ κοντά σε αυτή του CB500 της Honda

Σε ότι αφορά στην εισαγωγή του στην Ευρώπη, αν και δεν επιβεβαιώνεται από την Loncin, μάλλον πρέπει να θεωρείτε δεδομένη, καθώς κανένας κατασκευαστής δεν θα έμπαινε στον κόπο να φέρει την ισχύ σε συμφωνία με τους κανονισμούς για τα Α2 διπλώματα, να τοποθετήσει ABS αλλά και ανακλαστικά στον μπροστινό τροχό, αν δεν είχε βλέψεις για κάτι τέτοιο.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 20:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Loncin DS8 650 2018 Loncin GP300 – Χαμός στην κατηγορία! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon