.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 31 Μαϊος 2016 13:55

Honda Supra GTR 150 Adventure concept

 

Παπί-Adventure σε 2 εκδόσεις - Τι είπες τώρα!

 

Φαντασία να υπάρχει, και όρεξη για καινούργιες ιδέες. Ιδού λοιπόν, το πρώτο Adventure παπί της ιστορίας... το Honda Supra GTR 150 Adventure concept, σε 2 εκδόσεις. Τι είπες τώρα!

honda supra gtr 150 adventure concept 04

Το Supra GTR 150 Adventure έχει ως βάση το νέο υπέρ-παπί της Honda, και εμφανίστηκε στη μακρινή Ινδονησία, όπου τα παπιά κάνουν θραύση.

Κι αν δίπλα στο Adventure έχει και το "concept", παρόλα αυτά πηγές αναφέρουν πως μπορεί σύντομα να το δούμε στην παραγωγή!

To Supra GTR 150 Adventure concept εμφανίστηκε σε 2 εκδόσεις, μια για hardcore (λέμε τώρα) χώμα και μια περισσότερο ασφάλτινη.

honda supra gtr 150 adventure concept 02

Η χωμάτινη έκδοση έχει μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων (τσεκάρετε και τις φυσούνες), τρακτερωτά ελαστικά, ράμφος μπροστά, προστατευτικά κάγκελα, Adventure προβολάκια, τελικό εξάτμισης, χούφτες, προβολέα, ζελατίνα, και μικρές μαλακές βαλίτσες της SHAD.

honda supra gtr 150 adventure concept 03

Η ασφάλτινη παραμένει με τα ελαστικά και τις αναρτήσεις του Supra GTR, αλλά διαθέτει νέα... on-off ελαστικά, χούφτες και ζελατίνα, τελικό εξάτμισης και τις ίδιες βαλίτσες της SHAD. Δείτε και την κόκκινη δαγκάνα στα φρένα.

Τι; Πώς; Γιατί; Σύντομα περισσότερες πληροφορίες. Μόλις τις ξεθάψουμε δηλαδή. Για την ώρα... κάντε χάζι -και κλείστε το στόμα σας, έχει ανοίξει και κρέμεται το σαγόνι σας.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 00:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon