.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2015 10:51

Στην παραγωγή το Honda City Adventure Concept;

 

Φήμες μιλάνε για το 2017

 

 

Θυμάστε το πολύ όμορφο, όσο και μοναδικό City Adventure Concept, ένα Adventure Scooter που παρουσίασε η Honda στην EICMA του 2015; Τώρα, Γάλλοι δημοσιογράφοι επικαλούνται πηγές μέσα από τη Honda, αναφέροντας πως το City Adventure Concept οδεύει προς την παραγωγή!

Είχαμε παρατηρήσει πως το City Adventure Concept έδειχνε... τελειωμένο, και καθόλου ουτοπικό, όσον αφορά στον σχεδιασμό και στα περιφερειακά του, και τώρα το site Motoblouz.com ρίχνει λάδι στη φωτιά, μιλώντας για μοντέλο παραγωγής το 2017.

Το site "δίνει στεγνά" τον Fabrice Recoque, τον επικεφαλής στη γαλλική Honda, ο οποίος σύμφωνα με το Motoblouz είπε πως "θυμάστε το True Adventure Concept στην EICMA του 2014; Ήταν ο προπομπός του Africa Twin που παρουσιάστηκε φέτος. Είναι ο ρόλος μας σαν κατασκευαστής να εκπλήσσουμε και να προσφέρουμε νέες προτάσεις και όνειρα, καθώς είναι το προιόν που δημιουργεί την αγορά!"

Το City Adventure Concept βασίζεται στην πλατφόρμα των NC750, φέροντας και το σύστημα DCT. 

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 23:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda CB500 2016 - Το επίσημο action video της σειράς Honda CB Racer »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon