.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 30 Μαϊος 2014 11:28

Honda CRF 250R 2014 Special Edition

Σχεδιασμένη για τους απαιτητικούς

 

Φαίνεται πως όταν η Honda αποφασίζει να ασχοληθεί με τις μοτοσυκλέτες της, μπορεί να μας αφήσει άφωνους. Στην περίπτωση της CRF 250R βέβαια, την Special Edition έκδοση δημιούργησε η ιταλική RedMoto που είναι υπεύθυνη και για τις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες enduro του παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Οι αλλαγές που έχει σε σχέση με την απλή μοτοσυκλέτα παραγωγής έγκειται στους διαφορετικούς τροχούς με ελαφρύτερα κέντρα και στεφάνια της Excel Takasago, στα τελικά εξαγωγής της Termignoni με carbon τάπες, στις νέες πλάκες στήριξης του μπροστινού συστήματος, στα βελτιωμένα φρένα, στο διαφορετικό κάλυμμα σέλας, στο ελαφρύτερο γρανάζι κίνησης, στα τμήματα από carbon, όπως είναι και το ρεζερβουάρ καυσίμου και το καπάκι των εκκεντροφόρων στην κεφαλή, τα προστατευτικά του πλαισίου αλλά και τα διαφορετικά γραφικά.
Η μοτοσυκλέτα της RedMoto πωλείται στην Ιταλία στην ειδική τιμή των € 9.990 ενώ για την Ελλάδα θα υπάρχει αυξημένη τιμή λόγω φόρων.
Αρκεί να ξέρει κανείς όμως πως τα αξεσουάρ που χρησιμοποιεί φτάνουν το ποσό των € 6.000 στην περίπτωση που θα τα αγόραζε κάποιος ξεχωριστά για να τα τοποθετήσει στην προσωπική του CRF!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda Africa Twin 1000 2015 Honda CRF 250R – CRF 450R – 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon