.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 16:59

Honda Forza 125 2021 – Εξοπλισμός, πινελιές και χρώματα

Με ανανεωμένη εμφάνιση στις οικογενειακές γραμμές των νέων Forza 750 και 350, αλλά και αναβαθμισμένο εξοπλισμό, το μικρότερο αδελφάκι περνά στη Euro 5 εποχή.

Το τριπλό σημερινό (14/10/2020) χτύπημα της Honda μας παρουσίασε σύσσωμη τη νέα οικογένεια GT σκούτερ Forza, ξεκινώντας φυσικά με τον πατριάρχη 750 και συνεχίζοντας με το επίσης νέο 350.

Ο βενιαμίν της φαμίλιας και περήφανος εκπρόσωπός της στην κατηγορία διπλωμάτων Α1, Forza 125 δεν έμεινε παραπομενένος πάντως. Ο αέρας της ανανέωσης το συμπεριέλαβε και αυτό, δύο χρόνια μετά την πιο πρόσφατη αλλαγή του μαζί με το φρεσκαρισμένο τότε 300.

Το μάτι πέφτει μοιραία πρώτα στην εμφάνιση, η οποία αποκτά τις ίδιες σύγχρονες γραμμές με τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα και διατίθεται σε πέντε χρωματισμούς - Mat Cynos Grey Metallic (γκρι), Pearl Cool White (λευκό), Pearl Nightstar Black (μαύρο), Lucent Silver Metallic (ασημί) και Mat Carnelian Red Metallic (κόκκινο).

Νέα είναι η ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα του φέρινγκ του, όμοια με αυτή του 350 με μέγιστο ύψος που φτάνει στα 180 mm, 40 περισσότερα από αυτήν που αντικαθιστά.

Ο χώρος κάτω από τη σέλα χωρά δύο full face κράνη και εμπλουτίζεται με μια παροχή φόρτισης USB.

H Honda προσέθεσε traction control (HSTC) με κουμπί απενεργοποίησης στον βασικό του εξοπλισμό, διατηρώντας αναλλοίωτο τον eSP κινητήρα με το σύστημα Idle Stop που σβήνει προσωρινά το μοτέρ όταν μείνει μερικά δευτερόλεπτα στο ρελαντί.

Προαιρετικός εξοπλισμός:

- Smart top box 45 λίτρων, ανοίγει με το έξυπνο κλειδί του Forza 125
- Top box 35 λίτρων
- Πίσω σχάρα
- Εσωτερικές τσάντες
- Θερμαινόμενα γκριπ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 15:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon