.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 10:18

Honda – Αναμένεται ανανέωση του CBR 300 R;

Το νέο, προοριζόμενο για την Ινδονησία CBR 250 RR, δείχνει τον δρόμο

Λαχταριστή και πανέμορφη “μικρογραφία” superbike είναι το νέο CBR 250 RR που θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά της Ινδονησίας. Το μοντέλο έχει επανασχεδιαστελί στα σημεία αποκτώντας ένα ακόμα πιο επιθετικό και sport ύφος, ενώ το μεγάλο νέο είναι η το ride-by-wire γκάζι και η ύπαρξη τριών riding modes απόδοσης στον κινητήρα.

Νέος είναι και ο, πλήρως ψηφιακός πλέον, πίνακας οργάνων. Ο δικύλινδρος κινητήρας αποδίδει 36,3 ίππους και το κιβώτιο ταχυτήτων έχει 6 σχέσεις. LED φώτα μπροστά και πίσω, ψαλίδι αλουμινίου, USD πιρούνι και δικάναλο ABS με “wave” δισκόφρενα, είναι επίσης μερικά από τα σημεία που ξεχωρίζουν.

Πολύ πιθανόν λοιπόν, κάποια από αυτά τα νέα στοιχεία να μεταφερθούν και στο CBR 300 R της ευρωπαϊκής αγοράς, με την ανανεωμένη έκδοση, να παρουσιάζεται το φθινόπωρο στις μεγάλες μοτοσυκλετιστικές εκθέσεις.   

Προς το παρόν, όριστε το video προώθησης του νέου CBR 250 RR 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 10:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda CB150R Streetster Honda CR Electric - Τα πρώτα οδηγικά πλάνα! - Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon