.
Κατηγορία CFMOTO
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 10:11

EICMA 2023 – CFMOTO 800NK GP

Μία έκδοση του 800NK εμπνευσμένη από τις πίστες -και  πιο όμορφη χρωματικά!

Στα πλαίσια της EICMA 2023, η CFMOTO αποκάλυψε μία νέα έκδοση του 800NK, ονόματι 800NK GP, αν και από ότι γίνεται κατανοητό από τις επίσημες δηλώσεις της εταιρείας, δεν είναι κάτι που θα δούμε άμεσα στους δρόμους. Η μοτοσυκλέτα βασίζεται στο γνωστό μας 800NK, αλλά έχει αρκετές αλλαγές για σκληρότερη χρήση, στην πίστα και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, ξεκινάμε από τα νέα χρώματα που έλκουν την έμπνευση τους απευθείας από την Moto3, την κατηγορία του παγκόσμιου πρωταθλήματος στην οποία συμμετέχει και η CFMOTO. Η μάρκα συνεχίζει την περιγραφή του 800NK GP, αναφέροντας την χρήση «κορυφαίας ρυθμιζόμενης ανάρτησης» (που διακρίνεται ότι είναι Ohlins), νέου τελικού εξάτμισης, υπερυψωμένων μαρσπιέ αλλά και χαμηλωμένου τιμονιού, καλύμματος πίσω σέλας και προστατευτικών σε ψαλίδι και πιρούνι, αλλά και αρκετών CNC τμημάτων, για ένα 800NK που είναι «έτοιμο για αγώνες».

Δυστυχώς προς το παρόν, μάλλον θα μείνουμε στο «οφθαλμόλουτρο», καθώς κανένα σημείο της επίσημης επικοινωνίας της CFMOTO, δεν αναφέρει έστω και κάτι που θα μας κάνει να ελπίσουμε, ότι θα δούμε το 800NK GP στην αγορά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 12:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon