.
Κατηγορία Beta
Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 13:25

Beta - Έρχεται η νέα γενιά Enduro 2020!

Με μια σκοτεινή φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τη σιλουέτα μιας μοτοσυκλέτας και με το τσιτάτο "Coming Soon", η Beta Motor μας βάζει σε αναμονή για την γκάμα Enduro του 2020, που από ότι φαίνεται είναι προ των πυλών.

Για την ώρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία όσον αφορά στα μοντέλα της νέας σεζόν, αν και όπως συνηθίζεται τα περιμένουμε ελαφρύτερα, ταχύτερα και δυνατότερα. Φυσικά και με νέα χρώματα. Λίγη υπομονή ακόμα, και σύντομα θα ξέρουμε περισσότερα -πιθανότατα στα μέσα Ιουλίου του 2019. Παρόλα αυτά, ανατρέχοντας στον ιταλικό τύπο, βρήκαμε spy pics και κάποιες έξτρα πληροφορίες για τη νέα γενιά του 2020.

beta 2020 spy

Έτσι το Moto.it αναφέρει πως τα πλαστικά είναι εντελώς νέα, ενώ και το ρεζερβουάρ δείχνει διαφορετικό στις spy pics. Οι τετράχρονοι κινητήρες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα έχουν τόσες αλλαγές που θα μπορούμε να μιλάμε για ολοκαίνουργια σύνολα! Νέα κάρτερ, διαφορετική αντλία ψυκτικού, και διαφορετική διαδρομή στην εξάτμιση.

Οι αναρτήσεις στις κατασκοπικές φωτό δείχνουν να είναι οι Sachs και ZF της γκάμας του 2019, όμως το πλαίσιο δείχνει διαφορετικό στον λαιμό, ενώ ολόκληρη η μοτοσυκλέτα που έπιασε ο κατασκοπικός φακός δείχνει πιο compact, πιο μαζεμένη δηλαδή και πιο ελαφριά από το προηγούμενο μοντέλο.

beta 2020 b

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχουμε αλλαγές στο πλαίσιο και στο κάτω τμήμα του, ενώ πιθανότατα να έχει αλλαγές η σχεδίαση του πίσω αμορτισέρ.

Κι αν οι παραπάνω παρατηρήσεις αφορούν στην τετράχρονη γκάμα, οι Ιταλοί αναφέρουν πως είναι λογικό να έχει βελτιώσεις και η δίχρονη, τουλάχιστον στον τομέα των πλαστικών και της αισθητικής.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 15:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon