.
Κατηγορία Aprilia
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 11:15

Η Aprilia μάλλον σχεδιάζει και Tuono 457

Ένα από τα πιο προβλέψιμα νέα μοντέλα που μπορεί να φτιάξει η Aprilia πιθανώς να γίνει σύντομα πραγματικότητα κατά τον ινδικό Τύπο.

Μην ξεσηκώνεστε ακόμη, είδηση δεν υπάρχει επισήμως. Το πρώτο σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη στην πόλη Vagator της επαρχίας Goa διοργανώθηκε η ετήσια γιορτή της Μοτοσυκλέτας στην Ινδία, η 10η India Bike Week, και εκεί έδωσαν το παρόν αρκετοί εκπρόσωποι ευρωπαϊκών εργοστασίων.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο Marco Lambri, αρχισχεδιαστής του Ομίλου Piaggio, ο οποίος ερωτήθηκε ευθέως από Ινδούς συναδέλφους αν υπάρχει Tuono 457 στα σκαριά, για να απαντήσει με ένα σαρδόνιο χαμόγελο και ... "γιατί όχι;". Αυτό σαφώς και δε συνιστά επιβεβαίωση, αν και κατά κάποιους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους θεωρήθηκε ως καταφατική απάντηση.

aprilia rs457
Η οικογένεια Aprilia RS457 του 2024

Η ουσία είναι πως είναι μόνο εύλογο η Aprilia να επενδύσει πάνω στον νέο της δικύλινδρο σε σειρά με 457 cc και 47 hp φτιάχνοντας κι άλλες μοτοσυκλέτες με την ίδια βάση που χρησιμοποιεί η RS457 που τον ντεμπουτάρει το 2024 στην παραγωγή.

Από κει και πέρα δε χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να καταλήξει κανείς εύκολα και γρήγορα σε δύο ονοματάκια, Tuono και Tuareg.

Δε γνωρίζουμε κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή, πάντως το Tuono 457 μοιάζει με ένα στοιχηματάκι με ασφαλή απόδοση, ακολουθώντας το παράδειγμα όλων των άλλων Tuono: ίδια μοτοσυκλέτα με την RS, με όλον τον εξοπλισμό της. Η εξέλιξή του φαντάζει σαφώς πιο εύκολη και γρήγορη από ένα ενδεχόμενο Tuareg και άνετα θα στοιχηματίζαμε πως θα είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά μοντέλα στο περίπτερο της Aprilia στην EICMA 2024.

>>> Στην κεντρική φωτογραφία απεικονίζεται το Aprilia Tuono 660

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 11:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon