.
Κατηγορία Peugeot
Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 10:13

Peugeot Tweet EVO 125 – 150

 

Είναι ήδη διαθέσιμα

 

Τα νέα αναβαθμισμένα Peugeot Tweet Evo 125 και Tweet Evo 150 είναι εδώ!

Τα νέα Peugeot Tweet Evo 125 και Tweet Evo 150 ξεχωρίζουν ως μια πολύ οικονομική (κατανάλωση καυσίμου: 3,5L/100km), άνετη και ευέλικτη πρόταση για την αστική μετακίνηση.

Για το 2014, η Peugeot Scooters επεφύλαξε στα Tweet Evo 125 και 150 μια νέα αισθητική και μηχανολογική αναβάθμιση.
Όλο το εμπρόσθιο τμήμα έχει επανασχεδιαστεί πλήρως σε ύφος που συμβαδίζει με τους νέους, πιο δυναμικούς αισθητικούς κώδικες της Peugeot Scooters. Η αλλαγή είναι διακριτή στο νέο εμπρόσθιο φανάρι, στη νέα μάσκα και τα φλας, το φτερό και τον πίνακα οργάνων.
Το λογότυπο του Tweet ακολουθεί το πνεύμα της αλλαγής και εμφανίζεται πλέον με διαφορετική γραμματοσειρά, ανάγλυφο, με υψηλή ποιότητα και αισθητική.
Η σέλα έχει επίσης αναβαθμιστεί ποιοτικά, φέροντας διπλές ραφές, και προσφέρεται σε 2 διαφορετικούς χρωματισμούς ανάλογα με το χρώμα του scooter.
Στο μηχανικό τομέα, τα νέα Tweet Evo είναι εξοπλισμένα με νέες πίσω αναρτήσεις με ρύθμιση προφόρτισης 3 θέσεων, για ρυθμίσεις με ή χωρίς συνεπιβάτη.

Με τον καλαίσθητο μοντέρνο σχεδιασμό τους, τις πρακτικές και κατάλληλες για το αστικό περιβάλλον αναλογίες τους και τις πολύ οικονομικές τιμές απόκτησης και χρήσης, τα νέα Tweet Evo προσφέρουν ένα ελκυστικό, value for money πακέτο που ξεχωρίζει ανάμεσα στις προτάσεις της αγοράς.

Το Tweet Evo είναι άμεσα διαθέσιμο στα 125 και 150cc, σε 3 χρωματισμούς:
Λευκό – Μαύρο – Ανθρακί με μπορντό σέλα

Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Tweet Evo 125: 1.749€
Tweet Evo 150: 1.849€

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 11:28

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Peugeot Kisbee 100 4T - 2014 Peugeot Metropolis 400i - 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon