.
Κατηγορία Kove
Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2025 09:32

Kove – Νέα 475RR και 250RR εμφανίστηκαν σε έγγραφα κατοχύρωσης

Δύο νέες supersport μοτοσυκλέτες από την υπερδραστήρια Kove που ετοιμάζει νέο «χτύπημα» στην κατηγορία... αν φυσικά, τελικά, τις παράγει και δεν μείνουν μόνο στην θεωρία!

Η υπόθεση Kove και τα νέα της μοντέλα είναι μία ιστορία με ενδιαφέρον, αφού μία τάση... υπερδραστηριότητας, διακρίνεται όπως και να έχει! Μάλιστα, με τον πάλαι ποτέ No.1 κύριο Zhang Xue να είναι πλέον απέναντι και να παρουσιάζει σωρηδόν, τα νέα ZXMOTO, η Kove τον βλέπει πλέον σαν απειλή. Επόμενα της βήματα, τουλάχιστον σε επίπεδο μελέτης, τα νέα 475RR και 250RR που εμφανίστηκαν σε σχέδια κατοχύρωσης.

Το πρώτο, είναι το 475RR που τίθεται ένα βήμα παραπάνω από το 450RR. Ο ανταγωνισμός των τετρακύλινδρων εν σειρά μικρομεσαίου κυβισμού έχει ανάψει για τα καλά στην Κίνα και το 475RR, διεκδικεί την ανανέωση της θέσης στον ήλιο – απέναντι από τα ZXMOTO 500RR που υπόσχεται... 84 ίππους, αλλά και CFMOTO 500SR VOOM που διατίθεται μόνο για την αγορά της Κίνας. Δεν αποσαφηνίζεται πόσα ακριβώς κυβικά, θα είναι το 475RR – και ας λέει το όνομα του, 475- αφού ο προκάτοχος 450RR φτάνει τα 443 κυβικά επακριβώς, οπότε μία αύξηση αναμένεται, με την ισχύ να φτάνει πιθανόν το επίπεδο των 75 ίππων.

Παράλληλα, το 475RR έχει και άλλες αλλαγές που φαίνονται από το σχέδιο, όπως νέο ψαλίδι και νέο αμορτισέρ πίσω, πλήρως νέα σχεδίαση κοστουμιού με νέα αεροδυναμικά πτερύγια, νέο ρεζερβουάρ και νέα ουρά και σέλες.

Ακόμη ένα μοντέλο που αποκαλύπτεται σε σχέδια, είναι ένα νέο 250RR, μάλιστα με μονόμπρατσο ψαλίδι εμπρός! Αυτό το μοντέλο, θα φέρει δικύλινδρο κινητήρα, πιθανότατα χωρίς αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο και την απόδοση στο επίπεδο των 32 ίππων. Αυτό που αλλάζει, όμως, είναι η σχεδίαση με πλήρως νέο «ντύσιμο», ρεζερβουάρ, ουρά αλλά και εξάτμιση, τιποθετημένη ψηλά και μακριά από το μονόμπρατσο – επιτρέποντας τόσο την ανεμπόδιστη θέα στον τροχό, όσο και την εξυπηρέτηση του πραγματικού λόγου του μονόμπρατσου: την εύκολη αλλαγή τροχού.

Μετά από την παρουσία και στην έκθεση του Μιλάνου, περιμένουμε να δούμε τι θα φέρει η Kove στην δική μας αγορά συγκεκριμένα, από τα νέα μοντέλα – μέσα από την αντιπροσωπεία της Γκοργκόλης Α.Ε..

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2025 10:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon