.
Κατηγορία Voge
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 10:10

Voge DS900X Τιμή – Πιθανόν κάτω από 10.000 ευρώ

Κάποιοι στην Ευρώπη... είναι σε θέση να γνωρίζουν πόσο κοστίζει το DS900X της Voge, η μεγαλύτερη μέχρι τώρα μοτοσυκλέτα της εταιρείας. Πόσο θα κοστίζει στην χώρα μας;

Η Voge έχει κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της στην χώρα μας, ειδικά τον τελευταίο καιρό, καθώς η πρωτιά του DS525X στις ταξινομήσεις μοτοσυκλετών Οκτωβρίου έκανε το όνομα της μάρκας να ακουστεί ακόμα πιο έντονα. Το DS 900 X, που παρουσιάστηκε και επίσημα στα πλαίσια της EICMA και θα αποτελέσει την μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα της εταιρείας, προς το παρόν δεν έχει τιμή επίσημα για την Ελλάδα, αλλά... οι Ιταλοί γνωρίζουν, και μπορούν να μας δώσουν μια εικόνα.

Πιο συγκεκριμένα, το Voge DS 900 X έχει τιμή 9.890 ευρώ, στην Ιταλία και το συγκεκριμένο ποσό ίσως να μην απέχει πολύ, από την τιμή που θα πάρει στην χώρα μας. Το DS 525X, για παράδειγμα, έχει σχεδόν την ίδια τιμή στην Ιταλία και στην Ελλάδα (5.990 και 5.995 ευρώ αντίστοιχα), αντίθετα το 300Rally είναι αρκετά ακριβότερο στην χώρα μας, σε σχέση με την Ιταλία (3.490 σε προσφορά στην Ιταλία, έναντι 4.645 εδώ). Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μία εικόνα μας δίδεται ήδη: Ανάλογα με την πολιτική μπου θα επιλέξει η Voge, ίσως δούμε ίδια ή παρόμοια τιμή, κάτω από 10.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα για το Voge DS 900 X με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 10:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon