.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 16:23

KTM 890 SMT 2023 – Ο αντίπαλος του Tracer 9 έρχεται

Περισσότερες εικόνες του νέου μοντέλου είδαν το φως της δημοσιότητας, όσο εμείς περιμένουμε ακόμα την επίσημη αποκάλυψη του.

Η KTM επιβεβαίωσε τις φήμες, για την επιστροφή του SMT πριν από λίγες ημέρες, παίζοντας το δικό της χαρτί στο επικοινωνιακό παιχνίδι του scoop. Τώρα, νέες εικόνες του μοντέλου κάνουν το γύρο των μέσων ενημέρωσης και αναμένεται να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον.

Όπως γνωρίζουμε ήδη από την προηγούμενη γενιά του SMT, είναι μία μοτοσυκλέτα που γεφυρώνει τα naked με τα ψηλά «sport touring», που ζουν μια δεύτερη νεότητα τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε, το όνομα του το λέει ξεκάθαρα: Super Moto Touring. Και τουρισμός, και supermoto αδρεναλίνη. Το ΠΗΛΙΟ σε μοτοσυκλέτα, που θα έλεγε και γνωστή διαφήμιση ψωμιού. Anyway!

Οι εικόνες μας δείχνουν μία ήδη υπάρχουσα KTM μοτοσυκλέτα, πιθανότατα μία 890 Adventure, η οποία έχει δεχθεί αλλαγές εκεί που χρειάζεται. Πρώτοι, και οι δύο τροχοί της φαίνεται να είναι 17 ιντσών, η λογική επιλογή για μια μοτοσυκλέτα sport touring. Η «μορφή» της μοτοσυκλέτας έχει διαμορφωθεί με πηλό,  φανερώνοντας το σχήμα των σημείων-κλειδιών της μοτοσυκλέτας όπως η σέλα, τα πλαϊνά φέρινγκ και το ρεζερβουάρ καυσίμου. Σε επιπρόσθετες φωτογραφίες, φαίνεται μια ποικιλία μορφών σε ένα συγκεκριμένο τμήμα των πλαστικών, στο χαμηλότερο σημείο του κοστουμιού.

Οι πληροφορίες από τα διεθνή μέσα, αναφέρουν ότι το ρεζερβουάρ θα είναι νέο στο 890 SMT, λίγο μικρότερο της Adventure έκδοσης, αλλά μεγαλύτερο από αυτό του 890 Duke. Και φυσικά, ο κινητήρας θα είναι ο δικύλινδρος LC8c στα 890 κυβικά, που στις σημερινές εφαρμογές του αποδίδει από 105 μέχρι 120 ίππους. Μιλάμε για άσφαλτο, άρα δεν αποκλείεται η KTM να επιλέξει τις ισχυρότερες βερσιόν του κινητήρα.

Πότε παρουσιάζεται το KTM 890 SMT 2023;

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα, η παρουσίαση του KTM 890 SMT 2023 έχει καθοριστεί για τις 24 Απριλίου του 2023. Όμως, μέχρι τότε, περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιευθούν από την ίδια την KTM, στις 30 Μαρτίου. Για να δούμε…

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 16:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon