.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 09:59

Έρχεται η street γκάμα της Husqvarna

 

Η οικογένεια Vitpilen προ των πυλών

 

 

Γιορτάζοντας 112 χρόνια παράδοσης στις κατηγορίες offroad και street, η Husqvarna Motorcycles ενισχύει περεταίρω την παρουσία της στην κατηγορία των street μοτοσυκλετών, με την εκτεταμένη και πρωτοποριακή γκάμα μοντέλων VITPILEN.

Με τις 701 ENDURO και 701 SUPERMOTO οι οποίες έχουν ήδη παρουσιαστεί και έχουν τύχει θερμής υποδοχής, η Husqvarna Motorcycles παραμένει προσηλωμένη στην εκπλήρωση της υπόσχεσης για την διεύρυνση της street γκάμας της.
Αναγνωρισμένη και παγκοσμίως βραβευμένη για το μοναδικό σχεδιασμό της, η Husqvarna VITPILEN 401 αναμένεται να εμφανιστεί σύντομα στα καταστήματα. Η μοτοσυκλέτα βασίζεται στην εμβληματική Husqvarna Silverpilen της δεκαετίας του ’50, συνδυάζοντας σύγχρονη τεχνολογία και υψηλής ποιότητας υλικά ενώ θα είναι διαθέσιμη προς πώληση την άνοιξη του 2017.

Ένα συναρπαστικό νέο μέλος της οικογένειας VITPILEN, το οποίο θα φτάσει στα καταστήματα των συνεργατών της εταιρίας ταυτόχρονα με την 401, είναι η ολοκαίνουργια VITPILEN 125. Η μινιμαλιστική σχεδιαστικά VITPILEN 125, είναι εφοδιασμένη με μονοκύλινδρο κινητήρας 125cc, παραμένοντας πιστή στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σχεδίασης του μεγαλύτερου αδερφού της.

Συνεχίζοντας την παράδοση της μάρκας στη δημιουργία πρωτοποριακών μοτοσυκλετών που προσφέρουν απολαυστικές και ενθουσιώδεις οδηγικές εμπειρίες, η Husqvarna Motorcycles είναι επίσης περήφανη που παρουσιάζει το πρωτότυπο μοντέλο VITPILEN 701.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της VITPILEN 701, έγιναν στην 73η Παγκόσμια Έκθεση μοτοσυκλετών EICMA. Η VITPILEN 701 είναι μια γνήσια street μοτοσυκλέτα, η οποία κάνει το επόμενο βήμα στο προοδευτικό όραμα της Husqvarna για έπεκταση στην κατηγορία street. Χωρίς να ακολουθεί τους καθιερωμένους κανόνες βιομηχανικού σχεδιασμού, είναι ένα τολμηρό βήμα σε νέα εδάφη. Κάθε κομμάτι του σχεδίου αυτής της νέας μοτοσυκλέτας, εξετάσθηκε σε βάθος και μελετήθηκε προσεκτικά. 

Εμπνευσμένη από την ίδια μοναδική σχεδιαστική προσέγγιση της οικογένειας VITPILEN, η Husqvarna VITPILEN 701 είναι μια ολοκαίνουργια και σύγχρονη μονοκύλινδρη μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού. Είναι μια μοτοσυκλέτα που δημιουργήθηκε για να παρέχει αυθεντική και συναρπαστική οδηγική εμπειρία.

Με την εκτεταμένη γκάμα μοντέλων VITPILEN, ενισχύοντας τη θέση της μάρκας στο κομμάτι των μοτοσυκλετών street, η Husqvarna Motorcycles θα παραμείνει πιστή στο όραμά της, όσον αφορά τη δημιουργία αξιόπιστων και state-of-the-art μοτοσυκλετών.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 18:54

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon