.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 10:39

Συνεργασία Shell και BMW στα λιπαντικά

 

Νέα προτεινόμενα λάδια

 

Η Shell επιλέχθηκε από την BMW AG ώστε να προμηθεύει τα λιπαντικά για τα οχήματα του ομίλου της Γερμανικής εταιρίας. Μέχρι πρώτεινως, η Castrol ήταν ο συνεργάτης που προμήθευε λάδια τον όμιλο BMW. Για το 2015, τα λάδια της Shell θα τοποθετούνται στα οχήματα και φυσικά στις μοτοσυκλέτες BMW και θα είναι διαθέσιμα σε περισσότερους από 3.500 συνεργάτες σε 140 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Η Shell θα παράγει λάδια με την ονομασία BMW Engine Oils, τα οποία θα έχουν κατασκευαστεί με τις προδιαγραφές που η BMW θα θέσει στην εταιρία για τους κινητήρες της.

Όλα τα προϊόντα θα παράγονται με την τεχνολογία Shell Pure Plus η οποία είναι πατενταρισμένη και με 40 χρόνια εξέλιξης, μετατρέποντας το φυσικό αέριο σε λάδι με βάση καθαρών κρυστάλλων. Η τεχνολογία GTL θα εφαρμόζεται στο Qatar, στο εργοστάσιο Pearl GTL, μία συνεργασία της Shell με την Qatar Petroleum.
Η νέα συμφωνία έφερε δύο μεγάλους κατασκευαστές κοντά προκειμένου να συνδυάσουν την τεχνολογία και τις επιδόσεις, δίνοντας στους πελάτες BMW ένα κορυφαίο προϊόν, προσαρμοσμένο για χρήση σε συγκεκριμένους κινητήρες.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Danny Mc Askill – The Ridge - Video Gilera – Νέα ιστοσελίδα! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon