.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 14:39

Fantic Motor - Αλλάζει χέρια

Αναμένονται νέα μοντέλα στην EICMA

 

Οι φήμες που ήθελαν την Fantic Motor να αλλάζει χέρια επιβεβαιώθηκαν. Η ιταλική εταιρία με ιστορία από το 1968 βρίσκεται πλέον στα χέρια των Mauricio και Mariano Roman. Για όσους δεν τους γνωρίζουν, πρόκειται για τον μηχανικό Mariano ο οποίος ήταν χρόνια στον σχεδιασμό και εξέλιξη της Aprilia, και ο Mauricio ο οποίος από το 2010, έγινε διευθυντής ανάπτυξης και στρατηγικής του Piaggio Group.
Και οι δύο τους έχουν εργαστεί για πάνω από 20 χρόνια στην Aprilia και αποφάσισαν την επένδυση στην Ιταλική εταιρία.

Να σημειώσουμε ότι η Fantic ήταν από τις σημαντικές off road εταιρίες της δεκαετίας του ’80 και ακόμη και σήμερα, τα μοντέλα της που βασίζονται σε κινητήρες της Gas Gas, είναι πολύ ποιοτικά και πανέμορφα.
Ωστόσο, περιμένουμε εκπλήξεις από την εταιρία στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο, με τα off road μοντέλα να συνεχίζουν την παραγωγή τους, αλλά και με νέα μοντέλα, για καθημερινή χρήση, μιας και η εμπειρία και των δύο ιδιοκτητών είναι μεγάλη σε αυτό τον τομέα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 15:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KTM Off Road Days 2014 Εκδήλωση – “Τα Μηχανάκια” »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon