.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 11:12

Panamerican Crossing – Οργανωμένη παρουσίαση ταξιδιωτικού!

 

Στις 15 Οκτωβρίου

Το forum advride.gr σε συνεργασία με το Vstrom Ηellas forum καθώς και την λέσχη φίλων μοτοσικλέτας Harley Davidson Ελλάδος (www.hdch.gr) σας προσκαλούν στην παρουσίαση του ταξιδιωτικού του Κωνσταντίνου Μητσάκη, Panamerican Crossing, στις 15 Οκτωβρίου, στον χώρο συνάντησης των μελών της λέσχης HD (Αγίας Παρασκευής 50, Περιστέρι).

Από τον Τροπικό του Αιγόκερου στον Ισημερινό και από την Ανταρκτική στον Τροπικό του Καρκίνου, ο γνωστός μοτο-ταξιδευτής Κων/νος Μητσάκης έζησε στην Αμερικανική ήπειρο μια ακόμα συναρπαστική «ταινία δρόμου», το “PANAMERICAN CROSSING 2014”. Επιχειρώντας την απ’ άκρη σε άκρη διάσχιση του Νέου Κόσμου, κατάφερε να ενώσει οδικά την Αργεντινή με την Αλάσκα, διατρέχοντας με μια ΚΤΜ 1190 R Adventure περί τα 25.000 χλμ. Τρεις υπο-ήπειροι (Νότια, Κεντρική και Βόρεια Αμερική) και συνολικά 14 χώρες (Αργεντινή, Βολιβία, Περού, Ισημερινός, Κολομβία, Παναμάς, Κόστα Ρίκα, Νικαράγουα, Ονδούρα, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Μεξικό, Η.Π.Α και Καναδάς) αποτέλεσαν το πεδίο ταξιδιωτικής δράσης του Έλληνα αναβάτη. Για περίπου τρεις μήνες, ο Κων/νος Μητσάκης βίωσε μια ασύλληπτη περιπέτεια αναζήτησης και εξερεύνησης με φόντο την πληθωρική αμερικανική φύση, που με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, πρωτοστάτησε σ’ έναν ανελέητο «βομβαρδισμό» αντιθετικών εικόνων, δυνατών συναισθημάτων και σπάνιων ταξιδιωτικών εμπειριών.

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση " PANAMERICAN CROSSING " όπου έχουμε να δούμε πολλά και να πούμε ακόμα περισσότερα!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 12:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Aprilia 2015 στην Intermot KTM Off Road Days 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon