.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 11:30

Panamerican Crossing 2014 - Δείτε το νέο κράνος του Κων. Μητσάκη!

δια χειρός...LeKare! 

 

Το ταξίδι στην αμερικανική ήπειρο είναι ένα αρκετά δύσκολο και απαιτητικό εγχείρημα, που σίγουρα θέλει καλό προγραμματισμό και εξοπλισμό. Γι’ αυτόν άλλωστε τον λόγο, ο Κωνσταντίνος Μητσάκης επέλεξε να εμπιστευτεί την προστασία του σ’ ένα κράνος ARAI TOUR -X3, που είναι μια ευγενική χορηγία της MOTOR IMPORT, της επίσημης αντιπροσωπείας της ARAI στην Ελλάδα. Γνωστό για την ποιότητα και τον εργονομικό σχεδιασμό του, το ARAI TOUR -X3 αποδείχτηκε η ιδανικότερη και πιο λειτουργική επιλογή για τον γνωστό Έλληνα ταξιδευτή.

Επειδή στο ταξίδι του στην Αμερική ο Κωνσταντίνος Μητσάκης ήθελε να ταυτόχρονα να προβάλει και την ελληνική καταγωγή του και να ταξιδέψει την γαλανόλευκη σημαία σε όλη την αμερικανική ήπειρο (λόγω και Μουντιάλ επίσης), απευθύνθηκε στον μαιτρ του είδους, τον Λευτέρη Καρέτσο, που ανέλαβε τον σχεδιασμό και την εκτέλεση μιας υπέροχης αερογραφίας στο κράνος του Κωνσταντίνου Μητσάκη.

Το τελικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα είναι όντως αξεπέραστο, ενώ όλη η εργασία υπήρξε μια ευγενική χορηγία της LeKare – Designs, της εταιρίας που διατηρεί ο γνωστός πολυπρωταθλητής του μοτο-κρος. Εκτός από τις 2 ελληνικές σημαίες που υπάρχουν δεξιά και αριστερά του κράνους, έχει επίσης σχεδιαστεί ένας παγκόσμιος χάρτης που απλώνεται στο κάτω μέρος του κράνους, ενώ αξίζει να παρατηρήσετε την πυξίδα στο πάνω μέρος του κράνους, το λογότυπο www.motoexplorer.gr (το site του Κ. Μητσάκη) και τις ροδιές μπροστά στο γείσο. Πρόκειται για ένα έργο τέχνης, το οποίο, μετά το τέλος του αμερικανικού οδοιπορικού, ο Κωνσταντίνος Μητσάκης θέλει πραγματικά να το βάλει για πάντα στο σαλόνι του.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 12:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μιχάλης Stavento & Honda Scooters Λ.Ε.Μ.Μ. Beach Party »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon