.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 12:56

V Strom Hellas Forum - Απόδραση στην Κυνουρία

 

Έκλεισε ο κύκλος των εξορμήσεων

 


Με την ολοκλήρωση της εκδρομής του Δεκεμβρίου στην Κυνουρία έκλεισε ο κύκλος των εξορμήσεων του Vstrom Hellas Forum για το 2013. Εξορμήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε μικρά χωριά αλλά και μεγάλα κεφαλοχώρια, σε εγκαταλελειμμένες μονές αλλά και μεγαλοπρεπή μοναστήρια ,σε μεσαιωνικά κάστρα αλλά και αρχαίους Ελληνικούς ναούς, σε αμμουδερές παραλίες αλλά και αλπικά τοπία, εξορμήσεις που γοήτευσαν τους δίτροχους επισκέπτες της διαδικτυακής κοινότητάς μας.
Στόχος μας να γνωρίσουμε κάθε γωνιάς της Ελλάδας.

Στην Κυνουρία...

20 Μοτοσικλετιστές μέλη της κοινότητάς μας αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και απόλαυσαν μια από τις πιο όμορφες γωνιές της Αρκαδικής γης.
Μια στάση στο Παράλιο Άστρος για ένα ζεστό ρόφημα και εν συνεχεία σκαρφαλώσαμε στις πλαγιές του Πάρνωνα προς την Μονή Μαλεβής με την θαυματουργή εικόνα της και την πλούσια ιστορία της και καταλήξαμε στο ορεινό χωριό Άγιος Πέτρος όπου περιηγηθήκαμε στα στενά πλακόστρωτα σοκάκια του , θαυμάσαμε την αρχιτεκτονική της εκκλησίας του χωριού , των πέτρινων σπιτιών αλλά και του πύργου του Τρικαλίτη ή του Αγά που κτίστηκε στις αρχές του 1800 και ανακαινίστηκε από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Τέλος γευματίσαμε σε τοπική Ταβέρνα στην πλατεία του χωριού ( ο Καρράς και ο Πάρνωνας) απολαμβάνοντας τοπικές λιχουδιές (κόκορα κοκκινιστό με χυλοπίτες, Γίδα βραστή κλπ κλπ).
Έτσι κλείσαμε το κύκλο των εκδρομών μας για το 2013 και ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι γεμάτη χιλιόμετρα χαράς και απόλαυσης για όλους τους μοτοσικλετιστές!
Το πρόγραμμα των εκδρομών του 2014 θα ανακοινωθεί στα μέλη μας στις αρχές του νέου έτους.
Καλές γιορτές

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon