.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 00:31

Ο Πρίγκηπας William και η Triumph Motorcycles

 

Την επισκέφθηκε στην έκθεση του Birmingham

 


Ο μελλοντικός Πρίγκιπας της Αγγλίας, William, Δούκας του Cambridge, επισκέφθηκε την έκθεση μοτοσυκλετών που πραγματοποιήθηκε στο Birmingham τις προηγούμενες ημέρες, για να ρίξει μία ματιά στην βρετανική μοτοσυκλετιστική βιομηχανία, και τα νέα της μοντέλα για το 2014.
Ο Δούκας που είναι γνωστός για την αγάπη του στις μοτοσυκλέτες, επισκέφθηκε τα περισσότερα περίπτερα για να απολαύσει τις αγαπημένες του, αλλά έδειξε ιδιαίτερη συμπάθεια στις Triumph – αυτό έλειπε άλλωστε.

Αφού δοκίμασε τα νέα μοντέλα της Triumph, έκατσε πάνω τους και τα περιεργάστηκε, δέχθηκε ως δώρο ένα ξύλινο ποδήλατο –wooden bike- της Triumph με ειδικά γραφικά, σχεδιασμένα για τον μόλις τεσσάρων μηνών γιό του, Πρίγκηπα George του Cambridge.
Ο ίδιος δήλωσε ότι, ήταν μία φανταστική εβδομάδα για την έκθεση μοτοσυκλέτας και τους επισκέπτες της, που συγκέντρωσε περισσότερους από 80.000 fun των δύο τροχών.
Το σημαντικότερο για μας ήταν πως ένας μελλοντικός Πρίγκηπας στηρίζει με την παρουσία του την βρετανική βιομηχανία μοτοσυκλετών και δίνει έτσι έναν λόγο στους υπεύθυνους να προχωρούν δυναμικά μπροστά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΚΤΜ OFFROAD Orange Days 2014! Aprilia και Moto Guzzi – Νέες ιστοσελίδες! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon