.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 11:22

BMW Bikers – 3ο 24ωρο αντοχής

 

Ο Δρόμος των Λιμνών

 


Η ονομασία δεν είναι τυχαία, καθώς το "24ωρο" μεταφράζεται σε δύο –πραγματικά- γεμάτα 12ωρα οδήγησης, το Σάββατο (5/10) και την Κυριακή (6/10).

Το "Αντοχής" σημαίνει, ότι είναι μία –μικρή- δοκιμασία για τον κάθε έναν αναβάτη. Δεν είναι μια μικρή βόλτα για καφέ και δεν προορίζεται σε καμία περίπτωση για αναβάτες οι οποίοι δεν είναι συνηθισμένοι ή δε θέλουν να κάνουν πολλά χιλιόμετρα.

Απευθύνεται σε αναβάτες πεπειραμένους ή/και σε αυτούς τους οποίους θα ήθελαν να δοκιμαστούν σε ελληνικό έδαφος, σε ασφαλείς συνθήκες, πριν προβούν σε μεγάλες και πολυήμερες εξορμήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αγώνας ταχύτητας.

Είναι μία ευκαιρία για συνάντηση των απανταχού Ελλήνων μοτοσικλετιστών, οι οποίοι αγαπούν τα ταξίδια, ανεξαρτήτως τύπου και μάρκας μοτοσικλέτας.

"Ο Δρόμος των Λιμνών"

Αυτήν την φορά διαλέξαμε αυτόν τον υπότιτλο καθόσον η διαδρομή διασταυρώνει αρκετές λίμνες της πατρίδος μας.

Φίλες και φίλοι είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του 3ου 24ωρου Αντοχής BMWbikers 2013. Ένα 24ωρο το οποίο ευελπιστούμε να είναι αντάξιο και - γιατί όχι - καλύτερο των προηγουμένων ετών, αν και μόνον εσείς και μόνον εσείς θα είστε ο τελικός κριτής.

Θα χαρούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας,www.bmwbikers.gr, να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες και περισσότερο θα είναι τιμή μας να σας δούμε στην εκκίνηση, στην Λαμία, στις 5 Οκτωβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 08:30 το πρωί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 19:47

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon