.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 12:18

4o Άλκης Συνιώρης Memorial – Στην Πίστα Μεγάρων

 

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013


Το 4ο Άλκης Συνιώρης Memorial στην μνήμη του αδελφού μου και όχι μόνο, θα πραγματοποιηθεί στην πίστα των Μεγάρων, καθώς η πίστα των Σερρών δεν είναι σε λειτουργία. Έτσι, στις 6 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, σας περιμένουμε στα Μέγαρα για ένα ολοήμερο δωρεάν track day. Οι συμμετοχές, για λόγους ασφαλείας, θα περιοριστούν στις 100 (4 group: 1. Aρχάριοι, 2. Mεσαίοι, 3. Γρήγοροι και 4. Αγωνιζόμενοι) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6987165041 με την κα Θάνια για να κλείσουν θέση.

Για την πραγματοποίηση του 4ου κατά σειρά Άλκης Συνιώρης Memorial, ευχαριστώ την οικογένεια μου, τον Σωτήρη Ζαφειρόπουλο, τους μηχανικούς μου κύριο Χρήστο Φράγκο και κύριο Μανώλη Φασουλάκη, καθώς επίσης και πολλούς καλούς φίλους. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου τους σπόνσορες για τα χρήσιμα δώρα που θα κληρώσουμε στο event.

Σας περιμένουμε λοιπόν στις 6 Σεπτεμβρίου.

Με σεβασμό,
Σάκης Συνιώρης
SINIORIS RACING

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 14:01

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon