.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 11:21

Ducati 1199 Panigale - Red Dot Award

 

Κέρδισε το βραβείο σχεδιασμού

 


Μπορεί ακόμη να μην έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike αλλά κατάφερε να κερδίσει το διεθνές βραβείο σχεδιασμού προϊόντων, Red Dot του 2013.

Η Ducati 1199 Panigale βρέθηκε στο στόχαστρο 37 εδικών – κριτών οι οποίοι ανάμεσα σε 4.662 προϊόντα, την εξέλεξαν πρώτη.
Η εκδήλωση έγινε στην Γερμανία, στο θέατρο Aalto στο Essen και συμμετείχαν μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα από τον κόσμο του σχεδιασμού, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Ducati 1199 Panigale ήταν η σταρ της βραδιάς και τώρα θα εκτεθεί για τέσσερις εβδομάδες στο Red Dot design μουσείο στην Γερμανία, σε έκθεση στην Taiwan, και για ένα χρόνο, στο αντίστοιχο μουσείο στην Singapore.

Το μουσείο Red Dot Design στην Singapore καλύπτει 4000 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί πάνω από 2000 προϊόντα ενώ από τις 2 έως τις 28 Ιουλίου θα φιλοξενήσει τους νικητές του 2013 σε μία ξεχωριστή έκθεση με τίτλο “design on stage – red dot award winners: product design 2013”. Η Ducati 1199 Panigale θα βρίσκεται εκεί σε περίοπτη θέση και οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να την θαυμάσουν από κοντά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon