Το ατύχημα συνέβη όταν ο 49χρονος άνδρας κινούνταν με το ΙΧ του στη συμβολή των οδών Αγ. Ελευθερίου και Δωδεκανήσου. Στη 1 το μεσημέρι, ενώ η κίνηση ήταν αυξημένη και το φανάρι κόκκινο, ο άνδρας φέρεται να παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, με αποτέλεσμα να παρασύρει μία μοτοσυκλέτα που βρισκόταν μπροστά του, η οποία έπεσε πάνω σε 2 ανήλικα παιδιά.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τόσο ο αναβάτης της μηχανής, όσο και τα δύο παιδιά 13 ετών, ευτυχώς ελαφρά. Σαν να μην έφταναν τα προαναφερθέντα, ο οδηγός του αυτοκινήτου αφού προκάλεσε το τροχαίο εγκατέλειψε το σημείο. Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο νοσοκομείο, και τα δύο ανήλικα παιδιά μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό όχημα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, σε καλή κατάσταση.
Λίγη ώρα αργότερα ο 49χρονος οδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Τροχαίας Πειραιά. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος και πρόκληση σωματικών βλαβών.
Πηγή: ertnews.gr










