.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 10:51

Π.Π. Ταχύτητας – Promo video!

 

Με γνωστούς αναβάτες και ηθοποιούς

 


Για πρώτη φορά κυκλοφορεί video promo για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας του 2013, το οποίο ετοίμασε το Αθλητικό σωματείο ΟΜΑΔΑ 65 Λ.Φ.Σ.Μ που έχει αναλάβει και την διοργάνωση του πρωταθλήματος. 

Στο video εμφανίζονται γνωστοί ηθοποιοί λάτρεις των αγώνων ταχύτητας οι οποίοι παίρνουν τις θέσεις των πρωταθλητών του 2012, Μιχάλη Σπηλιώτη, Σάκη Συνιώρη, Γιώργου Κίτσου, Βασίλη Γερακίτη και Γρηγόρη Παναγιωτόπουλου, Κώστα Κοντομάρου, Γιώργου Παπασταύρου

Η Ομάδα 65 ευχαριστεί ολόθερμα όλους όσους βοήθησαν να γίνει η έμπνευση και η ιδέα του για το συγκεκριμένο Spot του ΠΠΤ Μοτοσυκλετών 2013, πραγματικότητα. Ευχαριστεί επίσης τους ηθοποιούς Πασχάλη Τσαρούχα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, Δημήτρη Κουρούμπαλη, Βασίλη Κούκουρα, Στέργιο Νένε και Γιάννη Παπαθανάση για την παρουσία τους στο γύρισμα.
Αλλά και τους οδηγούς του ΠΠΤ Μοτοσυκλετών Μιχάλη Σπηλιώτη, Σάκη Συνιώρη, Γιώργο Κίτσο, Βασίλη Γερακίτη, Γρηγόρη Παναγιωτόπουλο, Κώστα Κοντομάρο και Γιώργο Παπασταύρου που συμμετείχαν στο γύρισμα.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κο Γιώργο Φιωτάκη και όλους τους συνεργάτες του που έκαναν την παραγωγή του video, την Ιωάννα Αρβανιτάκη για τη πολύτιμη βοήθεια της μέσω των επαφών που έκανε και τέλος το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 20:04

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Motology KTM 300 EXC Video Honda – Κιβώτιο διπλού συμπλέκτη »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon