.
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 10:55

ΠΑΣΕΕΕΔ – Ενημερωτικό δελτίο τύπου για γενική συνέλευση

Στις 8 Απριλίου

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 8ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΣΤΟ ΕΒΕΠ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Ο πρόεδρος Κος Σπηλιώτης Μιχάλης και το ΔΣ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Δικύκλων με Διακριτικό Τίτλο «ΠΑΣΕΕΔ», προσκαλούν  τις επιχειρήσεις  που δραστηριοποιούνται  στον κλάδο  ΔΙΚΥΚΛΟΥ – ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση του κλάδου Δικύκλων

Δελτίο τύπου

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συνεργάτες,
Καλούμε όλο τον κλάδο του Δικύκλου , Διανομείς Μοτοσυκλετών, Αντιπροσωπείες Εισαγωγείς Μοτοσυκλετών ,Εμπορίες Μοτοσυκλετών, Ανταλλακτικών, Αξεσουάρ, Κρανών και τα συνεργεία επισκευής και συντήρησης  Μοτοσυκλετών , να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στην Γενική Συνέλευση – Ημερίδα Ενημέρωσης.
Η συνεχιζόμενη με πρωτόγνωρο ρυθμό Οικονομική Κρίση που μαστίζει τις επιχειρήσεις του Δικύκλου επιβάλλει την ενημέρωση και τους τρόπους που θα προταθούν προς την πολιτική Ηγεσία για τον κλάδο μας, για την επίλυση των προβλημάτων.
Ήδη είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ένταξη του κλάδου για πρώτη φορά σε αναπτυξιακό νόμο «ΕΣΠΑ», δάνεια κίνησης κλπ, μετά από την εκπόνηση Αιτημάτων – Υπομνημάτων προς την Ελληνική Κυβέρνηση και τα Κόμματα που εκπροσωπούνται στην Βουλή των Ελλήνων από τον ΠΑΣΕΕΔ.
Παρακαλούμε τους Διευθυντές Πωλήσεων και τους Τεχνικούς Διευθυντές των εταιρειών να παρευρεθούν , όπως επίσης την πρόσκληση – κάλεσμα να αποστείλουν και να παροτρύνουν όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις εμπορίας και συνεργείων ΜΟΤΟ , να παρευρεθούν στην Γενική μας Συνέλευση.
Θα παρθούν αποφάσεις από κοινού και ψηφοφορίες και ψηφίσματα για το νέο πρόγραμμα δράσης του ΠΑΣΕΕΔ , ώστε να διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις στα προγράμματα χρηματοδότησης , δανείων, εξοπλισμό καταστημάτων εμπορίας και συνεργείων που το Τραπεζικό Σύστημα έχει κλειδώσει, προς τις επιχειρήσεις αλλά και προς τους καταναλωτές – πελάτες μας.

Έχουν κληθεί αξιόλογοι ομιλητές και συνδικαλιστές που θα αναπτύξουν τα θέματα:
1.    Τροποποίηση καταστατικού του ΠΑΣΕΕΔ εναρμονιζόμενο σύμφωνα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και μεταστέγαση – μεταφορά έδρας ΠΑΣΕΕΔ από Λ. Βουλιαγμένης 9 στην Σάμου 4-6 (Σταθμό Λαρίσης )στα φιλοξενούμενα ανανεωμένα γραφεία του ΣΕΜΜΠΑ.
2.    Έκδοση διαφημιστικών φυλλαδίων σύμφωνα με την απόφαση της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης των ταμειακών ενήμερων καταστημάτων – μελών του ΠΑΣΕΕΔ , υπό την αιγίδα και την στήριξη του Συνδέσμου που έχει αποφασισθεί.
3.    Χρηματοδότηση του κλάδου από τον Αναπτυξιακό Νόμο για πρώτη φορά μετά από αίτημα – παρέμβαση του ΠΑΣΕΕΔ (εντάχθηκαν οι ΚΑΔ «Κωδικοί Άσκησης Επαγγέλματος»), που εκπροσωπεί τον Κλάδο.
4.    Το κλειδωμένο Τραπεζικό Σύστημα Χρηματοδότησης των πελατών μας.
5.    Το Νέο Φορολογικό
6.    Ασφαλίσεις Μοτοσυκλετών
7.    Υποχρεωτικός Τεχνικός Έλεγχος Δικύκλων, ΠΡΟΚΤΕΟ, ΚΤΕΟ
8.    Έκθεση Μοτοσυκλέτας
9.    Αποφάσεις από κοινού για το Νέο Πρόγραμμα Δράσης .
Συνάδελφε και Συνεργάτη,
Οι κρίσιμες στιγμές που περνάνε οι επιχειρήσεις μας πριν φτάσουμε στα λουκέτα επιβάλλουν την παρουσία όλων μας και όλων σας  και να πείσετε όλους τους συνάδελφους και τους δύσπιστους να παρευρεθούν στην Γενική μας Συνέλευση που θα γίνει την Δευτέρα 8 Απρίλη 2013 και ώρα 19:30μμ στο Εμπορικό – Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά επί της οδού Λουδοβίκου 1 στην πλατεία Οδήσσου στον ηλεκτρικό σταθμό  Λιμάνι του Πειραιά με ώρα προσέλευσης 19:30 μμ και ώρα έναρξης 20:00μμ.
Παρακαλούνται όλα τα μέλη , να παρευρεθούν γιατί θα υπάρξουν ψηφοφορίες- ψηφίσματα για έγκριση των ως άνω θεμάτων .Σε περίπτωση κάποιας δυσκολίας των εταιρειών ΕΕ, ΟΕ, ΑΕ, ΕΠΕ να εξουσιοδοτηθεί κάποιος άλλος συνάδελφος με επικυρωμένη εξουσιοδότηση από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα. Οι ατομικές έχουν δικαίωμα ενός ψήφου , ενώ οι εταιρείες έχουν δικαίωμα δυο ψήφων.
Ο κλάδος Εμπορίας και Επισκευής έχει εκπέμψει SOS- SOS.
Κλείνουμε νωρίς τα καταστήματα μας και προσερχόμεθα όλοι στο ΕΒΕΠ του Πειραιά την Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 και ώρα 19:30μμ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Μετά Τιμής
Για το ΔΣ του ΠΑΣΕΕΔ
Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας
        Σπηλιώτης Μιχαήλ            Κονδύλης Ιωάννης

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 15:33