.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 07:46

Honda UK – Νικηφόρα περάσματα στα βραβεία του MCN

Πρωτιές επί βρετανικού εδάφους για τη Honda με τα XL750 Transalp, ADV350 και CB500X να ξεχωρίζουν στα βραβεία MCN 2023 .

Το γνωστό περιοδικό MCN προχώρησε στη διαλογή των μοτοσυκλετών της χρονιάς, με αρκετά μοντέλα της Honda να δεσπόζουν στην κορυφή της εκτίμησης των συντακτών του. Σχολιάζοντας το βραβείο Best Adventure Sub-1000cc το οποίο πήγε στο XL750 Transalp, το MCN ανέφερε τα εξής:

«Εξοπλισμένο με ελαφρύ πλαίσιο, ζωηρό δικύλινδρο κινητήρα, βοηθήματα οδήγησης και έγχρωμη οθόνη TFT που επιτρέπει τη συνδεσιμότητα, το Transalp προσφέρει ένα πλήρες πακέτο για πολύ λογικά χρήματα.
Από τις στροφές στην άσφαλτο της Αίτνας μέχρι την αντιμετώπιση των καταπράσινων μονοπατιών στην καρδιά του Lincolnshire, αποδίδει θαυμάσια. Το Transalp είναι πραγματικά μια μοτοσυκλέτα που κάνει τα πάντα, που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων σε λογική τιμή.»

mcnA1.jpg

Ακόμα, συμπληρώνοντας μια ήδη εκτεταμένη γκάμα σκούτερ, το ADV350 συνδυάζει το σκληρό στυλ περιπέτειας του αδελφού του X-ADV με ανθεκτικές προδιαγραφές πλαισίου που περιλαμβάνουν σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο, ανεστραμμένα πιρούνια στα 37 χλστ. και πίσω αμορτισέρ με χωριστό δοχείο. Η οθόνη είναι ρυθμιζόμενη σε ύψος, υπάρχει χώρος για δύο κράνη full-face κάτω από το κάθισμα και μια υποδοχή USB Type-C στο ντουλαπάκι. Η LCD οθόνη ενσωματώνει το σύστημα φωνητικού ελέγχου Honda Smartphone, ενώ η λειτουργία Smart Key προσθέτει καθημερινή άνεση στην οδήγηση. Σχετικά με το βραβείο «Best Urban Petrol» για το ADV350, το MCN δήλωσε:

«Μια μοτοσυκλέτα που είναι αδιαμφισβήτητα μοναδική στην προοπτική της, το ADV350 αποτελεί ένα πρακτικό δίκυκλο πόλης που προσφέρει εύκολο χειρισμό και απόδοση πέδησης σε μεγάλων μοτοσυκλετών με ένα επίπεδο παρουσίας στο δρόμο που φέρνει αβίαστη αυτοπεποίθηση. Η ανάπτυξη μιας τέτοιας μοτοσυκλέτας ήταν σίγουρα ρίσκο, αλλά με το ADV350, η γενναιότητα της Honda έχει σίγουρα αποδώσει».

mcnA2.jpg

Τέλος, το Honda CB500X ανακηρύχθηκε και πάλι η καλύτερη Α2 μοτοσυκλέτα για 5η (!) συνεχή χρονιά, με το εν λόγω μοντέλο να συνεχίζει να κερδίζει επαίνους για τον πολύπλευρο χαρακτήρα του. Για το βραβείο, το MCN σχολίασε:
«Κατάκτηση του βραβείου για μια αξιοσημείωτη πέμπτη συνεχή χρονιά, το CB500X της Honda παραμένει το καλύτερο do-it-all για όσους διαθέτουν περιορισμένη άδεια οδήγησης. Ή ακόμα και εκείνοι που έχουν πλήρη άδεια και θέλουν απλά μια εύκολη μοτοσυκλέτα που είναι οικονομική, διασκεδαστική, απλή χειρισμό και άνετη είτε για καθημερινές μετακινήσεις είτε για περιπέτεια το Σαββατοκύριακο. Αβίαστα ευέλικτο και σε καλή τιμή, δεν είναι περίεργο που το CB500X είναι ένα τόσο δημοφιλές μοντέλο στη γκάμα της Honda».

Αναλογιζόμενος τα βραβεία, ο Neil Fletcher, Επικεφαλής Μοτοσυκλετών στη Honda UK είπε: «Το MotorCycle News είναι ηγετική αρχή στις μοτοσυκλέτες, επομένως είμαστε όλοι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε αυτό το νικηφόρο σερί. Είναι υπέροχο να βλέπεις τόσο το ADV350 όσο και το CB500X να κερδίζουν πολλές φορές, με το τελευταίο να κερδίζει τώρα για πέμπτη συνεχή χρονιά, δείχνοντας πόσο ευέλικτο προϊόν είναι τόσο για νέους όσο και για παλιούς αναβάτες. Αλλά το να βλέπουμε το Transalp να επιστρέφει στη σειρά προϊόντων μας και να παίρνει τις τιμές σε έναν τόσο ανταγωνιστικό τομέα, είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό!».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon