.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 12:24

Husqvarna - Θα είναι παρούσα στην EICMA 2023

Φυσική εξέλιξη των πραγμάτων για την Husqvarna, μετά την ανακοίνωση της KTM για την συμμετοχή της στο σαλόνι μοτοσυκλέτας του Μιλάνου.

Μετά από την επίσημη επιβεβαίωση της KTM, για την συμμετοχή της στην έκθεση EICMA 2023 – μπορείτε να διαβάσετε το ανάλογο μας άρθρο, με ένα κλικ εδώ-, ήταν φυσικό ότι και η Husqvarna θα ακολουθούσε. Αμφότερες στο Pierer Mobility Group, οι δύο μάρκες θα επιδείξουν τα νέα μοντέλα τους στο Μιλάνο, ενώ αναμένεται να επιβεβαιωθεί και η συμμετοχή της GasGas.

H Husqvarna θα επιδείξει στους θεατές της έκθεσης, όλες τις μοτοσυκλέτες του 2024: Τις αγωνιστικές enduro και motocross, τις Adventure αλλά και τις γκάμες Svartpilen και Vitpilen. O Daniele Giacometti, διευθυντής πωλήσεων της Husqvarna Ιταλίας, δήλωσε για το νέο: «Καλούμε τους επίσημους αντιπροσώπους μας, συνεργάτες μας στον τομέα, όλους τους φίλους των μοτοσυκλετών Husqvarna και φυσικά όλους τους μοτοσυκλετιστές, να είναι μαζί μας στην επόμενη έκθεση, να θαυμάσουν όλα τα νέα μοντέλα της δοξασμένης μας μάρκας, να μοιραστούν το πάθος για αριστεία στα δίκυκλα και να γιορτάσουν μαζί μας τα θαυμάσια αποτελέσματα μας, στις αγορές και στους αγώνες».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 12:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon