.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 11:25

Έκρυβε την πινακίδα με το χέρι και τον «έσφαξε» η τροχαία – Το πρόστιμο μαμούθ

Ένας αναβάτης που έπαιζε με την φωτιά ενάντια στις αρχές, τελικά… κάηκε και καλείται να πληρώσει τετραψήφιο πρόστιμο.

Το περιστατικό καταγράφηκε στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, ενώ δημοσιεύθηκε από την ίδια την τροχαία της περιοχής, στον λογαριασμό Twitter Που διατηρούν, μαζί με ένα αντίστοιχο δελτίο τύπου. Η υπόθεση αφορά έναν συγκεκριμένο αναβάτη, ο οποίος διήλθε μπροστά από μια συγκεκριμένη κάμερα ταχύτητας μεταξύ των πόλεων Matadepera και Sabadell της Ισπανίας, όχι μία ούτε δύο αλλά… τουλάχιστον 13 φορές, αποκρύπτοντας την πινακίδα του με το αριστερό του χέρι. Φυσικά, την στιγμή που περνούσε μπροστά από την κάμερα, βρισκόταν πάνω από το όριο ταχύτητας της περιοχής.

Ωστόσο, οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα, διαπιστώνοντας πρόκειται για τον ίδιο αναβάτη με την ίδια μοτοσυκλέτα σε όλες τις περιπτώσεις. Μέσα από όλες τις φωτογραφίες που εξασφάλισε η Τροχαία από την κάμερα ταχύτητας, ο αναβάτης και η μοτοσυκλέτα ταυτοποιήθηκαν και ο πέλεκυς του νόμου έπεσε βαρύς!

Πιο συγκεκριμένα, ο αναβάτης καλείται να πληρώσει το συνολικό ποσόν των 3.340 ευρώ, από τα οποία τα 2.100 αφορούν παραβάσεις ταχύτητας, τα 1.040 ευρώ για την απόκρυψη της πινακίδας σε 13 διαφορετικές περιπτώσεις, ενώ 200 ευρώ ακόμα για την οδήγηση μοτοσυκλέτας με μη ενδεδειγμένο τρόπο! Παράλληλα, η Τροχαία θα αφαιρέσει και 8 πόντους, από το δίπλωμα του…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 11:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon