.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 15:00

Yamaha - Οδηγήστε το NEO's Dual Battery σε όλη την Ελλάδα

#NeosRideTheFuture

Οδηγήστε το μέλλον! Από τον Ιούνιο, θα έχετε τη δυνατότητα να οδηγήσετε σε όλη την Ελλάδα, το μοναδικό scooter NEO’s Dual Battery, το πρώτο ηλεκτροκίνητο scooter της Yamaha που είναι εξοπλισμένο με δύο μπαταρίες.

Η Yamaha, του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, και οι συνεργάτες της, διοργανώνουν το μεγαλύτερο test ride event της χρονιάς, με αφορμή το μοναδικό Yamaha NEO’s Dual Battery. H έκδοση NEO’s DUAL BATTERY Limited με δύο μπαταρίες προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία στην πολύωρη αστική μετακίνηση. Είναι εξοπλισμένη με δύο φορητές μπαταρίες ιόντων λιθίου 50,4V/19,2Ah που μπορούν να φορτιστούν επάνω στο scooter ή να αφαιρεθούν (8kg η κάθε μια) για εύκολη φόρτιση, στο σπίτι ή στο γραφείο σας.

Επιπλέον, εξοπλίζεται με τον μεγαλύτερο κινητήρα (ονομαστική ισχύς: 2,3 kW) και τους μεγαλύτερους τροχούς (13’’ / 13’’) στην συγκεκριμένη κατηγορία. Οι δύο μπαταρίες του NEO’s Dual Battery προσφέρουν αυτονομία για έως και 68 χλμ (Δοκιμή με τη μέθοδο WMTC Class 1 σε λειτουργία STD, πλήρως φορτισμένη μπαταρία σε θερμοκρασία 25°C.).

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του NEO’s DUAL BATTERY Limited ορίζεται στα 4.420€, αλλά η τελική τιμή του μετά τη χρήση του επιδοτούμενου προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» ορίζεται στα 2.945€. Επικοινωνήστε με τον Επίσημο Συνεργάτη Yamaha της περιοχής σας και κλείστε ένα συναρπαστικό test ride με το νέο Yamaha NEO’s!

Περισσότερες πληροφορίες για το Yamaha NEO’s: https://www.yamahamotor.eu/gr/el/products/scooters/urban-mobility/neo-s-2023/

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: https://www.yamahamotor.eu/gr/el/news/NEO's-Test-Ride-Tour-2023/

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 16:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon