.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 15:17

SOFTAIL “ENVY” BY LORD DRAKE KUSTOMS. Χάρμα οφθαλμών

Η Lord Drake Kustoms πήρε μία Harley Davidson Fat Boy του 2001 και τη μετέτρεψε σε κάτι πραγματικά αξιοζήλευτο. Και όλα πάνω της έχουν έναν λόγο ύπαρξης, όπως ο αριθμός 76 που είναι η χρονολογία γέννησης της συζύγου του ιδρυτή της Lord Drake Kustoms, Fran Manen. Είναι μία από τις πιο αγαπημένες μοτοσυκλέτες μεταξύ των followers της εταιρείας, λέει ο ίδιος ο Manen. Η αποδοχή είναι τόσο μεγάλη, συνεχίζει, που έχουμε ήδη λάβει δύο παραγγελίες για παρόμοια σχέδια με της Envy.
«Είναι τόσες οι λεπτομέρειες που κάνουν την Envy μοναδική, όπως ο τρόπος που ενσωματώσαμε τα δερμάτινα κομμάτια πάνω της, η μπροστινή μάσκα. Το Envy είναι περίεργο όνομα για μοτοσυκλέτα, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι είναι από τις καλύτερες μετατροπές που έχει κάνει η Lord Drake Kustoms σε μία Harley Davidson Softail, βγάζει νόημα. Η εργασία έγινε στο εργαστήριο της εταιρείας στη Μάλαγα της Ισπανίας. Δεν είναι μία Cafe Racer, ούτε μία  Bobber. Είναι μία μίξη μοτοσυκλετών παλιάς σχολής και custom. Είναι πολλοί αυτοί που κάνουν custom μοτοσυκλέτες στην Ισπανία είτε Café racer, είτε άλλους τύπους μοτοσυκλετών εκτός από Harley  Davidson, οι οποίοι με ρώτησαν πολλές φορές ποιο είναι το στυλ καστομαρίσματός της. Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι την ερωτεύονται και κάποιοι άλλοι την μισούν». 
ENVY_EXTERIOR_4.jpg
Το πίσω μέρος, το ρεζερβουάρ, το τιμόνι, οι αριθμοί, το μπροστινό φτερό, η εμπρός γρίλια, αυτά είναι κάποια από τα μέρη που φτιάχτηκαν αποκλειστικά γι’ αυτή την Harley Davidson Softail Fat Boy και τη μετέτρεψαν σε μία πολύ ιδιαίτερη κατασκευή. Σημειωτέων ότι όλες οι καλωδιώσεις είναι εσωτερικές, (μέσα στους κούφιους σωλήνες του τιμονιού, του  πλαισίου κ.λπ.). 
ENVY_EXTERIOR_6.jpg
Επιπλέον ο κινητήρας έχει διακοσμηθεί με διάφανα καλύμματα. Υπάρχουν λεπτομέρειες με δέρμα όπως στα ποδωστήρια, στις χειρολαβές του τιμονιού και στην εμπρός μάσκα. Κοιτώντας προσεκτικά οι λεπτομέρειες που έχουν υποστεί δουλειά είναι ατελείωτες. Και όπως λέει και ο Manen «μην ζηλεύεις τίποτα και κανέναν. Φρόντισε να δουλεύεις σκληρά και όλα θα έρθουν μόνα τους. ας μετατρέψουμε τη ζήλεια σε κίνητρο και έμπνευση, αυτό είναι το μυστικό»!
ENVY_EXTERIOR_10.jpg
 
Τεχνικά χαρακτηριστικά 
2001 Harley Davidson Fat Boy.
Κινητήρας: 1450cc Twin Cam carburation
Μετατροπές:
Πλαίσιο και ψαλίδι
Η μετάδοση από ιμάντα έγινε με αλυσίδα
Υδραυλικός συμπλέκτης
Ηλεκτρική καλωδίωση εσωτερική
Αλλαγή  εμπρός ανάρτησης 
Πίσω ανάρτηση: Κιτ χαμηλώματος
Τροχοί: Fat Daddy wheels 21 “front and 18” rear.
Εξάτμιση και φίλτρο αέρα
Αλλαγή τιμονιού, χειριστηρίων, κλειδαριάς και οργάνων ελέγχου
Αλλαγή ρεζερβουάρ, πίσω λαιμού και σέλας.
Αλλαγή δοχείου λαδιού και σωληνώσεων φρένων
Διάφανα καλύμματα στο κινητήρα
Εμπρός μάσκα μεταλλική, διακοσμημένη με δέρμα
Αλλαγή δισκόφρενα και δαγκάνες
Τοποθέτηση πλαϊνών νούμερων και εμπρός, βελτίωση της εμφάνισης της εξάτμισης• Headlamp, rear turn signals on swingarm, front turn signals on seatposts.
Κάλυμμα σέλας με δέρμα
Αλλαγή τάπας βενζίνης και λαδιού 
Αλλαγή ποδωστηρίων
Άλλη βαφή στο ρεζερβουάρ και στην ουρά, χρώμιο και πλατίνα σε πολλά μέρη της μοτοσυκλέτας 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon