.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 10:54

Adam Riemman - Στον Αρκτικό κύκλο με Africa Twin του 1992! - video

 O Adam Riemman, ιδιοκτήτης της MOTOLOGY Films και γνωστός μας από το Naxos Adventure Rally, είναι μέσα σε άλλα και διάσημος ταξιδευτής, με τα video του να συγκεντρώνουν χιλιάδες views. Αυτή τη φορά αποφάσισε να  αφήσει στην άκρη τις καινούριες και γυαλιστερές μοτοσυκλέτες και να επιλέξει έναν νέο τρόπο για να ταξιδέψει. Αγόρασε μία Africa Twin 750 του 1992, την  «μάζεψε» και ξεκίνησε για ένα ταξίδι 12 ημερών και 6.000 χιλιομέτρων στον Αρκτικό κύκλο! 

Ο ίδιος γράφει στο site του: «Ήταν ένα από τα πιο σκληρά αλλά ταυτόχρονα πιο απολαυστικά ταξίδια που έχω κάνει ποτέ. Και ήταν ακόμη πιο διασκεδαστικό γιατί το έκανα με τη δική μου  adventure μοτοσυκλέτα. Ταξίδεψα μόνος μεταφέροντας τον απαραίτητο εξοπλισμό camping, τον κινηματογραφικό μου εξοπλισμό και λίγο φαγητό.
 
Τα υπόλοιπα έγιναν όπως συνήθως... τα ανακάλυπτα στο δρόμο. Η οδήγηση σε off-road διαδρομές ανάμεσα στα τεράστια δάση της Σουηδίας και της Νορβηγίας είναι μία μοναδική εμπειρία ζωής. Είδα ταράνδους, μινκ και αγριόγαλλους σε αυτό το ταξίδι. Ακουλουθήστε με στην κορυφή  του κόσμου πάνω στη δική μου Honda XRV750 Africa Twin του  1992 την οποία ορθώς αποκαλώ «Άλογο του Πολέμου». 
 
Εδώ μπορείτε να δείτε το site του Riemman.
 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 21:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon