.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 11:55

Jorge Lorenzo - Η απάντηση του στις κατηγορίες για φοροδιαφυγή

Πριν λίγες μέρες, άρθρο της ισπανικής εφημερίδας El Confidencial ενέπλεκε τον Jorge Lorenzo σε μια σοβαρή υπόθεση φοροδιαφυγής. Τώρα, ο JL99 έδωσε την απάντηση του στις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για ανυπόστατες φήμες και απειλώντας με νομικά μέτρα.

Ακολουθεί η απάντηση του Jorge Lorenzo:

"Όσον αφορά στο άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα El Confidencial, που που αναπαρήγαγαν πολλά μέσα, θέλω να διευκρινίσω ότι:

Πρώτον - Δεν ξέρω, ούτε έχω ζητήσει τις υπηρεσίες του κ. Alejandro Perez Calzada, του υποτιθέμενου υπεύθυνου για την απάτη. Το να με συνδέουν με υπόθεση φοροδιαφυγής και με ξέπλυμα χρήματος είναι ψεύτικη και παραπλανητική πληροφορία με στόχο να ζημιώσουν τη φήμη μου.

Παρόλο που η El Confidencial ήδη έκανε ενέργειες για να διορθώσει το άρθρο της, θέλω να προειδοποιήσω πως ο δικηγόρος μου θα λάβει νομικά μέτρα εναντίον σε οποιοδήποτε μέσο συνεχίσει να με συνδέει με την παραπάνω υπόθεση.

Δεύτερον - Από το 2013 ζω και πληρώνω τους φόρους μου στην Ελβετία. Οι αρχές της χώρας γνωρίζουν τη φορολογική μου κατοικία και γνωρίζουν τη σύνθεση και την τοποθεσία των περιουσιακών μου στοιχείων. Δεν υπάρχει καμία αδιαφάνεια.

Τρίτον - Σχετικά με τις ισπανικές αρχές, θέλω να ξεκαθαρίσω πως έχω πληρώσει όλους τους φόρους που μου καταλογίζουν. Παρόλα αυτά, οι δικηγόροι μου είναι δυσαρεστημένοι με την ερμηνεία του Ισπανικού Φορολογικού Σώματος (που θεωρεί πως έχω ισπανική φορολογική κατοικία) και έχουν απαιτήσει να μου επιστραφούν τα ποσά των φόρων."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon