.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 10:33

Διαγωνισμός #menoume_spiti_beta από τη Beta Hellas!

Μείνετε σπίτι, φωτογραφίστε τη μοτοσυκλέτα σας και κερδίστε ένα από τα τρία δώρα του διαγωνισμού.

Οι φωτογραφίες θα χωριστούν σε τ̲ρ̲ε̲ι̲ς̲ ̲κ̲α̲τ̲η̲γ̲ο̲ρ̲ί̲ε̲ς̲, ως εξής:

𝟏) #𝐒𝐭𝐚𝐲_𝐡𝐨𝐦𝐞: Τι κάνετε τη μοτοσυκλέτα σας όσο παραμένετε σπίτι; Είναι όλα στην εντέλεια; Σκεφτήκατε κάτι πρωτότυπο; Συνεχίζεται να την χρησιμοποιείτε (σπίτι φυσικά); Στείλτε μας τη φωτογραφία σας και κερδίστε ένα σετ περιποίησης για να τη διατηρήσετε αξιόμαχη.

𝟐) #𝐒𝐡𝐨𝐨𝐭_𝐢𝐭: Βγάλτε από μέσα σας τον καλλιτεχνικό σας εαυτό, φωτογραφίστε τη μοτοσυκλέτα σας στο σπίτι ή το γκαράζ και κερδίστε.

𝟑) #𝐒𝐨𝐥𝐨_𝐁𝐞𝐭𝐚: Αποκλειστικά για τους κατόχους μοτοσυκλετών 𝐁𝐞𝐭𝐚. Στείλτε μας την καλύτερη φωτογραφία σας (προ ή μετά καραντίνας) και φρεσκάρετε την αγαπημένη σας μοτοσυκλέτα με τα καλύτερα αυτοκόλλητα της αγοράς.

Τα δώρα

Κατηγορία 1
Ο νικητής θα λάβει σετ ολοκληρωμένης περιποίησης ακινητοποιημένης μοτοσυκλέτας που περιλαμβάνει:

α - φορτιστή μπαταρίας SHIDO Dual Charger DC 4.0 ή μπαταρία λιθίου SHIDO για μοτοσυκλέτα enduro από τη Μπαταριες Λιθιου SHIDO
και
β - προϊόντα Liquid Moly (καθαριστικό μοτοσυκλέτας, σπρέι σιλικόνης, πρόσθετο βενζίνης, λάδι κινητήρα και αντιψυκτικό υγρό).

Κατηγορία 2

Ο νικητής θα λάβει hoodie Beta Racing από τη ZuLap, εκτύπωση σε καμβά 60x40 cm της αγαπημένης του φωτογραφίας από την shootnride.gr και μία κούτα Red Bull.

Κατηγορία 3

Ο νικητής θα λάβει σετ αυτοκόλλητα με δυνατότητα προσαρμογής του ονόματος και του αριθμού συμμετοχής, για την αγαπημένη του Beta από την κορυφαία DXL Graphics.

Π̲ώ̲ς̲ ̲θ̲α̲ ̲λ̲ά̲β̲ε̲τ̲ε̲ ̲μ̲έ̲ρ̲ο̲ς̲:

Μπορείτε να λάβετε μέρος μέσω 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐦 και 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤.

- Στο 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐦 ανεβάζοντας τη φωτογραφία σας με hashtag #𝐦𝐞𝐧𝐨𝐮𝐦𝐞_𝐬𝐩𝐢𝐭𝐢_𝐛𝐞𝐭𝐚 και αναφορά (mention) @𝐛𝐞𝐭𝐚_𝐡𝐞𝐥𝐥𝐚𝐬_𝐭𝐡𝐞_𝐟𝐮𝐨𝐫𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚_𝐜𝐨

- Στο 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 δημοσιεύοντας τη φωτογραφία σας με hashtag #𝐦𝐞𝐧𝐨𝐮𝐦𝐞_𝐬𝐩𝐢𝐭𝐢_𝐛𝐞𝐭𝐚 και αναφορά (mention) ή προσθήκη ετικέτας (tag) @Β𝐞𝐭𝐚_𝐡𝐞𝐥𝐥𝐚𝐬_𝐭𝐡𝐞_𝐟𝐮𝐨𝐫𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚_𝐜𝐨.

Επιλογή κατηγορίας μπορείτε να κάνετε προσθέτοντας το αντίστοιχο hashtag (#𝐒𝐭𝐚𝐲_𝐡𝐨𝐦𝐞 ή #𝐒𝐡𝐨𝐨𝐭_𝐢𝐭 ή #𝐒𝐨𝐥𝐨_𝐁𝐞𝐭𝐚). Σε διαφορετική περίπτωση η επιλογή κατηγορίας για κάθε φωτογραφία θα γίνει από την κριτική επιτροπή. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να λάβεις μέρος σε όσες κατηγορίες επιθυμεί.

Διάρκεια διαγωνισμού

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχής στον διαγωνισμό λήγει την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020. Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020.

Όροι συμμετοχής: betamotor.gr/menoume-spiti-beta

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon