.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 11:29

Video – Της έβαλε φωτιά και την έκαψε για διαμαρτυρία

Αναβάτης αγανάκτησε μετά από κακοδικία 

 Δεν άντεξε άλλο την αδικία, την γραφειοκρατία και τα κωλύματα του δικαστικού συστήματος ένας Ινδός αναβάτης και όταν η μοτοσυκλέτα του, η οποία είχε “κατασχεθεί”, του παρεδόθη μετά από 8 χρόνια, της έβαλε φωτιά και την έκαψε ως ένδειξη διαμαρτυρίας!

Το 2010, ο Anwar Raj Guru από την Μουμπάι της Ινδίας, κατηγορήθηκε για πλαστογραφία εγγράφων, προκειμένου να αγοράσει μια Royal Enfield Thunderbird. H μοτοσυκλέτα, την οποία ονειρευόταν καιρό να αποκτήσει δεν του παραδόθηκε ποτέ, μέχρι που να αποφανθεί το δικαστήριο για την ενοχή ή την αθωότητα του στην υπόθεση.

Στην Ινδία βέβαια το δικαστικό σύστημα έχει τα κωλύματα του (ενώ εδώ λειτουργεί άψογα - χα!) και έτσι η απόφαση βγήκε πριν λίγες ημέρες, στις 4 Οκτωβρίου του 2018, δηλαδή μετά από οκτώ χρόνια!  

Το δικαστήριο απεφάνθη ότι ο Anwar είναι αθώος και η μοτοσυκλέτα που είχε με λαχτάρα αγοράσει του παραδόθηκε τελικά … η αγανάκτηση του φίλου μας όμως ήταν τέτοια που αφού πλήρωσε ασφάλεια και ότι άλλο πληρώνει κανείς για να κινεί το όχημα του νόμιμα στην Ινδία, πήγε το ολοκαίνουργιο Thunderbird κοντά στο δικαστικό μέγαρο και αφού το περιέλουσε με βενζίνη, το έκαψε!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 11:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon