.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 18:24

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018 - Επίσημο δελτίο τύπου

 

18-22 Απριλίου – Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό

Η επίσημη έκθεση αντιπροσώπων μοτοσυκλέτας, ετοιμάζεται να υποδεχθεί το κοινό της στο Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό από την Τετάρτη 18 Απριλίου ως και την Κυριακή 22 Απριλίου και στοχεύει να είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο γεγονός μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα.

Όλες οι εταιρείες-μέλη του κλάδου δικύκλων του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων (ΣΕΑΑ) θα παρουσιάσουν τα μοντέλα τους. Επίσης, υπολογίζεται πως θα συμμετέχουν περισσότερες από 80 εταιρείες του χώρου της μοτοσυκλέτας σε περίπου 8.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας.

Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών και για αυτό επιλέχθηκε το εκθεσιακό κέντρο της Ξιφασκίας, το οποίο διαθέτει εύκολη πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και οργανωμένο χώρο στάθμευσης για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών, εξοπλισμό, ένδυσης και αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας, ενώ θα μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο του δικύκλου.

Όλες τις μέρες της έκθεσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες:

  • Οργανωμένα testrides
  • Flat track experience σε ειδικά κατασκευασμένη οβάλ χωμάτινη πίστα, τη νέα τάση στη fun οδήγηση
  • 16 παραστάσεις stuntriding, FMX, trial και BMX
  • Σεμινάρια για ασφαλή οδήγηση από τον έμπειρο καθηγητή Θανάση Χούντρα
  • Chat sessions για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας 

Επίσης, ένα μεγάλο δώρο περιμένει όσους θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό της έκθεσης στο Facebook. Για την ακρίβεια, ένας τυχερός θα βρεθεί ως VIPGuest στο MotoGPτης Βαρκελώνης στις 17 Ιουνίου.

Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της από Τετάρτη 18 έως και Κυριακή 22 Απριλίου καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί.

Περισσότερα νέα για την έκθεση και το πρόγραμμα θα ανακοινώνονται από τη διοργανώτρια εταιρεία Albatross, στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης που θα βρίσκεται στον «αέρα» το Μάρτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2294115125 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00) και με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 18:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon